به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، این مراسم ۱۵ اسفند همزمان با میلاد سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور خانوادههای معظم شهدا، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس (خانم مجتهدزاده)، مسئول امور بانوان وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری (خانم اختری)، مسئول امور بانوان صداوسیما و جمعی از مسئولان محلی در موزه شهدای آستان مقدس امامزاده علی اکبر (ع) چیذر برگزار شد.
مادر شهید محمدحسین حدادیان به عنوان سخنران ویژه این مراسم، ضمن تقدیر و تشکر از طراحان پروژه نسیم مهرورزی شهدا، به عنوان اولین حامی مادی و معنوی این پروژه، از تمامی خانوادههای معظم شهدای منطقه یک در راستای اجرای هرچه بهتر این پروژه دعوت به همکاری کرد.
وی این پروژه را نتیجه تلاش چندین ساله طراحان دانست و افزود: مشارکت خانوادههای معظم شهدا دراین پروژه که از دل همین خانوادهها برخاسته، قطعا باعث برکت بیش از پیش این طرح بوده و عنایات خاص خداوند متعال را شامل این طرح خواهد کرد.
در این مراسم، خانم سعیده امامی مدیرعامل جمعیت رضیه اهل بیت (س) و مدیر اجرایی پروژه نسیم مهرورزی شهدا، ضمن تبریک روز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار و خیرمقدم به خانوادههای معظم شهدا و مسئولین حاضر، هدف اصلی این طرح را خدمت به مردم در سه حوزه فرهنگی، اجتماعی و هنری دانست و افزود: پروژه نسیم مهرورزی شهدا، پروژهای بین المللی است که به همت جمعیت رضیه اهل بیت سلام الله علیها و با مشارکت سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس آغاز به کار کرده است.
خانم امامی شروع طراحی این پروژه را مربوط به سالهای گذشته دانست و با ارائه گزارش عملکرد طراحان پروژه، یادآور شد: در این مدت دیدارهای متعدد با مسئولان مختلف کشوری و لشکری متولی امور شهدا و برخی نهادها مانند آستان قدس رضوی، برگزار شده که نتیجه آن دریافت حمایتهای ایشان و مخصوصا تولیت محترم آستان قدس رضوی حضرت آیت الله مروی از پروژه نسیم مهرورزی شهدا بوده است.
وی ضمن تشکر از خواهران و برادرانی که به صورت جهادی با پروژه همکاری داشته اند، اضافه کرد: این پروژه با هدف تلاش برای تحقق تمدن اسلامی و وحدت ملی با ترویج سبک زندگی و سیره شهدا و با شعار «۲۳۰ هزار شهید برای ۸۰ میلیون ایرانی» در راستای عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم، به دست خانوادههای معظم و منسوبین شهدا در سالهای گذشته طراحی شده و امروز به مرحله اجرا میرسد.
خانم امامی، این طرح را دارای سه بخش اصلی و مکملِ هم دانست و با اشاره به اینکه اجرای این پروژه مستلزم فعال سازی محلات سراسر کشور میباشد، یادآور شد: امروز اجرای این پروژه در سطح منطقه ۱ شهر تهران به صورت آزمایشی آغاز میشود و به زودی با تحلیل و بررسی نتایج به دست آمده، مدل نهایی اجرا احصاء گردیده و پروژه در سطح کشور و سپس به صورت بین المللی به اجرا در میآید.
وی در تشریح سه بخش کلان فرهنگی، اجتماعی و هنری این پروژه گفت: تهیه بانک اطلاعات و دانشنامه هوشمند شهدای جهان اسلام، ارائه پنج خدمت معیشتی، کارآفرینی، درمان، آموزش و مشاوره و پرورشی تربیتی به جمعیت هدف با اولویت خانوادههای معظم شهدا و تشکیل حوزه هنری مردمی سه بخش کلان این پروژه میباشند که برای اجرای دقیقتر این سه بخش، جبهه مردمی با فعالسازی محلات سراسر کشور ایجاد خواهد شد.
خانم امامی در پایان با تشکر از مادران، خواهران، همسران و دختران عزیز شهدا که بانیان و پیش برندگان اصلی این طرح هستند، یادآور شد: برای فعالسازی محلات، به منظور ارائه خدمات فرهنگی، اجتماعی و هنری به افراد حاضر در محلات، برنامه عملیاتی هر کدپستی یک پرونده اجتماعی اجرا خواهد شد.
همچنین در آغاز این مراسم مسئولان چهار کارگروه مادران، دختران، خواهران و همسران شهدای سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس گزارش عملکرد خود را ارائه کردند.
انتهای پیام/ 141