به گزارش دفاعپرس از تبریز، «محسن رضایی» معاون اقتصادی رئیسجمهور و فرماندهکل سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، ظهر امروز در مراسم بزرگداشت شهدای عملیات بدر و شهید «علی تجلایی» در تبریز اظهار داشت: یاد و خاطره شهدای آذربایجان و انسانهای شریف و فداکاری که به ایران آبرو و عزت دادند گرامی میداریم. شهید تجلایی، بزرگواری که در دفاع مقدس نقش بزرگی داشت اما کمتر در مورد این نقش در ایران صحبت شده است.
وی گفت: همسر ایشان مانند یک شمع ایستاد و سوخت و میراث بزرگ این شهید که فرزندان ایشان بود را حفظ کرد. همسر شهید تلاشهای زیادی بعد از شهادت ایشان داشت و مثل علی گمنام بود. انگار شهدا لحظه شماری میکردند که شهید شوند، طبیعت انسان این است که از مرگ فرار میکند، این کلمه برای ما شیعیان آشنا است چون ما با فلسفه کربلا اعتقاد پیدا کردیم.
«رضایی» با بیان اینکه در دفاع مقدس با حضور رزمندگان، شهادت جایگاه خودش را پیدا کرد، ادامه داد: برای خیلیها سوال هست که چرا اینها عاشق شهادت هستند؟ این شهدا، زندگی، خانواده و شهادت را دوست داشتند، از امامشان در کربلا شنیدند. شهدا اوج زندگی خودشان را شهادت میدانستند و شهید تجلایی خانواده تشکیل داده بود و فرزندانی داشت تا آنها، راه ایشان را ادامه بدهد.
وی با تاکید بر اینکه گریه مادران بعد از شهادت بخاطر ناراحتی نبود و فرزندان دوم و سومی را هم میفرستادند برای جنگ، گفت: ایران امروز به اقتدار رسیده و امنیت دارد، جنگهای که اخیراً انفاق افتاده آمریکایی هوایی که از اوکراین حمایت میکردند نشان دادند که فقط در زبان بود.
معاون رئیسجمهور ابراز داشت: شهید علی تجلایی محصول چنین مکتبی است و کارهای بزرگی هم کرده است، من نقش شهید تجلایی در سوسنگرد را به مقاومت مردم تبریز در مشروطه تشبیه میکنم زیرا در سایر شهرها مشروطه شکست خورد اما در تبریز مردم هفتهها مقاومت کردند و کمبود غذا و نان را تحمل کردند اما دست از مقاومت برنداشتند.
«رضایی» ادامه داد: همین اتفاق در سوسنگرد رخ داد و این بار قهرمان ستارخان نیست و شهید علی تجلایی است، عراق به کشور حمله کرده و چند شهر سقوط کرده و سوسنگرد محاصره شده است. در شهر فقط ۱۵۰ نفر به فرماندهی شهید تجلایی باقی مانده و جنگ ادامه پیدا میکند کسی که این گروهها را فرماندهی میکند یک فرمانده تبریزی به نام شهید تجلایی است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از فرماندهان از جمله حاج «قاسم سلیمانی» را شهید تجلایی آموزش داده است، گفت: ما نباید از تحریمها بترسیم باید از فروپاشی فرهنگ شهادت بترسیم، اگر در اقتصاد کشور همان روحیه بود ایران در تورم نبود. تحریم، جنگ اقتصادی است که به تمامی خانهها کشیده میشود و ایران میتوانست در اوج تحریمها رشد داشته و فقیر هم نداشته باشد چون فلسفه شهادت و انقلابی در کشور ما تضعیف شده است.
«رضایی» ادامه داد: شهید تجلایی خدا را ارباب میدانست نه آمریکا و اعتماد به نفس داشت. توکل به خدا، اعتماد به نفس باید در جامعه اوج پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه امروز در شرایطی هستیم که باید یک قیام اقتصادی کنیم، گفت: همانطور که در انقلاب قیام سیاسی و در هشت سال دفاع مقدس قیام نظامی کردیم الان باید دولت و مردم با هم یک قیام اقتصادی کنند.
فرماندهکل اسبق سپاه ادامه داد: اینکه دولت فقط نظارهگر باشد کار به جایی نمیتوان برد و باید خود نیز وارد اقتصاد شوند، هم دولت و هم مردم باید در کنار هم وارد این انقلاب اقتصادی شوند.
«رضایی» بیان داشت: اینکه اقتصاد پشتوانه اقتدار و زندگی مردم و تمدن ماست و ارزش این را دارد که یک قیام برای آن صورت گیرد.
وی با اشاره بر اینکه ما در این دولت دو برنامه اعم از حل مسائل روزانه مانند کنترل گرانی و مهارها و زنجیرهای از دست رفته در اقلام مردم و دیگری اصلاحات اساسی صورت گیرد، گفت: باید جراحیهای بزرگ انجام گیرد تا اقتصاد حل شود از اینرو شاید در برنامه دومی دومی آثار دیرتر در زندگی مردم خواهد داشت ولی شروع شده است.
معاون رئیسجمهور گفت: با حل مشکلات اقتصادی روزانه نمیتوان کاری به زندگی مردم کرد ولی آنها هم باید حل شوند.
انتهای پیام/