معاون نظارت دفتر رهبر معظم انقلاب تأکید کرد؛

لزوم افزایش ذخیره دانشی محصولات و حمایت ویژه از دانش‌بنیان‌ها

ایروانی گفت: افزایش ذخیره دانشی در محصولات تولیدی و فرآیند‌های تولیدمحور از اهمیت فراوانی برخوردار است.
کد خبر: ۵۱۳۵۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۲ - 29March 2022
لزوم افزایش ذخیره دانشی محصولات و حمایت ویژه از دانش‌بنیان‌هابه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، «محمدجواد ایروانی» معاون نظارت و حسابرسی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در گردهمایی مدیران ارشد وزارت صمت با بیان این‌که اگر فرآیند‌های دانش‌بنیان مورد حمایت جدی قرار بگیرند، می‌توانیم به تولید دانش‌بنیان نیز برسیم، اظهار داشت: در انقلاب صنعتی چهارم، موضوع هوشمندی ماشین به هوشمندی انسان اضافه شده و موضوع تولید دانش‌بنیان که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با صنعتگران به آن اشاره و توجه داشتند، جهت‌گیری‌ای اصولی به سمت توسعه صنعتی کشور است.
 
عضو مجمع‌ تشخیص‌ مصلحت‌ نظام تصریح‌ کرد: ایجاد پلتفرم‌های توسعه دانش‌بنیان می‌تواند زمینه‌ساز رشد زیست‌بوم دانش‌بنیان در کشور باشد و در مسیر ریسک‌پذیری تولیدات دانش‌بنیان، حضور پررنگ صندوق‌های حمایتی با راهبری وزارت صمت بسیار مهم است.
 
ایروانی تاکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت پرچمدار این حوزه در برقراری ارتباط بین تولیدات دانش‌بنیان و تجارت محصولات مرتبط با این حوزه است.
 
معاون نظارت و حسابرسی دفتر رهبر معظم انقلاب بیان‌داشت: وزارت صمت به عنوان یک دستگاه مردمی باید از انعطاف و چالش‌پذیری لازم برخوردار باشد، زیرا این وزارتخانه می‌تواند یک نهاد واکنش سریع در برابر شرایط باشد.
 
ایروانی با اشاره به تحقق تراز تجاری بیش از ۱۰۰ میلیارد دلاری در سال ۱۴۰۰، گفت: با توجه به شرایط ویژه سال گذشته و مشکلاتی که متوجه کشور ما بوده، تحقق این امر غیرقابل تصور بود و این‌که در مدتی کوتاه به چنین ظرفیتی رسیدیم، نشان از تلاش وزارت صمت دارد و بسیار ارزشمند است.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه‌کرد: استراتژی جایگزینی واردات با توسعه صادرات، تعیین پیشران‌های اقتصادی و هدایت و شکل‌دهی هرم‌های صنعتی، امور مهمی هستند که باید در وزارت صمت سامان بگیرد.
 
ایروانیی تاکید کرد: باید زنجیره‌های ارزش‌ساز را در کشور شکل دهیم و ارزش افزوده را در داخل ایجاد کنیم تا خام فروشی متوقف شود؛ البته نقش هدایتگری وزارت صمت در بازتعریف مشوق‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار برجسته است.
 
وی با اشاره به نقش مهم و توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط در چارچوب توسعه هرمی صنعت، گفت: اقتصاد‌های در حال رشد توجه جدی به این بنگاه‌ها و نقش آن‌ها در ایجاد ارزش افزوده و اشتغال‌آفرینی دارند و لازم است برای رشد چشمگیر بنگاه‌های کوچک و متوسط، مقررات خاصی فارغ از برخی مقررات متوجه بنگاه‌های بزرگ در نظر گرفته شود.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار