نماینده مردم در مجلس:

نمره مجلس در زمینه جهش و رفع موانع تولید خوب بود

زنگنه گفت: امسال مجلس در چند حوزه توفیقات خوبی کسب کرد و به نظر بنده مجلس در موضوع جهش تولید و رفع موانع آن نمره خوبی کسب کرد.
کد خبر: ۵۱۴۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹ - 03April 2022

نمره مجلس در زمینه جهش و رفع موانع تولید خوب بود

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «محسن زنگنه» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در ارزیابی خود از اقدامات مجلس پیرو تحقق شعار سال ۱۴۰۰، اظهار داشت: مجلس در زمینه تحقق شعار سال اقدامات موثری را انجام داد.

وی تأکید کرد: مجلس در سالی که گذشت قانون تسهیل در صدور کسب و کار‌ها را به سرانجام رساند که این طرح حائز شرایط مهمی بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: همچنین مجلس در حوزه کشاورزی طرح امینت غذایی را به تصویب رساند که این طرح در برداشتن موانع در حوزه کشاورزی بسیار یاری‌رسان بود.

وی تأکید کرد: همچنین مجلس در سالی که گذشت طرح اصلاح حمایت از صنایع پایین‌دستی در حوزه نفت و انرژی را تصویب و شورای نگهبان هم آن را تأیید کرد که این طرح هم حائز شرایط بسیار خوبی بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان داشت: همچنین مجلس طرح حمایت از تولید دانش بنیان را به سرانجام رساند که این طرح هم طرح خوبی بود لذا امسال مجلس در چند حوزه توفیقات خوبی کسب کرد و به نظر بنده مجلس در موضوع جهش تولید و رفع موانع آن نمره خوبی کسب کرد.

منبع: میزان  

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار