همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان؛

۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در استان هرمزگان راه‌اندازی شد

«تراهی» گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان تعداد ۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی جهت پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان این استان راه‌اندازی شد.
کد خبر: ۵۱۴۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱ - 04April 2022

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از هرمزگان، «جلیل تراهی» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان امروز دوشنبه در مراسم راه‌اندازی آشپزخانه طرح اطعام مهدوی در دانشگاه آزاد واحد بندرعباس، اظهار داشت: راه‌اندازی آشپزخانه‌های اطعام مهدوی کمیته امداد امام خمینی با همکاری مراکز نیکوکاری مساجد و هیئت‌های مذهبی و مشارکت خیران و کمک‌های مردمی صورت گرفته است.

وی افزود: امیدواریم تا پایان ماه مبارک رمضان بتوانیم در این آشپزخانه های اطعام مهدوی بیش‌از یک میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم در سفره نیازمندان طبخ و توزیع کنیم. 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) هرمزگان ادامه داد: برای دریافت نذورات، کمک‌ها و هدایای مردمی از طریق کد دستوری #۱*۰۷۶*۸۸۷۷* و همچنین شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ در طرح اطعام مهدوی پیش‌بینی شده که مردم بتوانند کمک‌های خود را در این ماه مبارک جهت تامین مواد اولیه پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان استان داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز در این مراسم گفت: خدا رو شاکریم که یک حرکت بسیار مبارک (آشپزخانه طعام مهدوی) از سال‌های گذشته توسط کمیته امداد امام خمینی در استان شروع شده که امیدواریم این کار خداپسندانه با مشارکت خوب خیران و مردم در تامین غذای اطعام و افطاری برای نیازمندان ادامه داشته باشد.

حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده افزود: امسال نیز ۱۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی برای نیازمندان راه‌اندازی شده و از مردم استان هرمزگان خواستاریم با حمایت خود در این طرح خداپسندانه شاهد خبرهای خوبی برای نیازمندان استان باشیم.

وی یادآور شد: این اقدام بسیار ارزشمند که اطعام دادن مومن روزدار نیازمند در روایت ها هم آمده، فضیلتش از روزه گرفتن هم بالاتر است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار