«سعید عبدلیزاده» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در هرمزگان، با گرامیداشت یاد و خاطره سید شهیدان اهل قلم شهید مرتضی آوینی، اظهار داشت: هفته هنر انقلاب اسلامی فرصتی برای تبیین و شناساندن دوباره شاخصههای هنر انقلاب است.
وی ادامه داد: همچنین هفته هنر انقلاب اسلامی فرصتی برای ارائه آثاری که در یک سال گذشته در کشور و استان تولید شده است و نیز فرصتی برای تجلیل از هنرمندانی که این آثار را تولید کرده اند.
رئیس حوزه هنری هرمزگان با اشاره به ویژگی هنر انقلاب اسلامی تصریح کرد: همانطور که امام راحل تاکید کردند مهم ترین ویژگی هنر انقلاب اسلامی، دینی بودن، مردمی بودن و تعهد به انقلاب اسلامی است.
عبدلیزاده ادامه داد: بنا به تعبیر امام راحل، هنر نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ترسیم کننده روشن عدالت، شرافت و انصاف است.
وی گفت: اگر چنین هنری داشته باشیم بنا به تعبیر مقام معظم رهبری و امام راحل آن هنر در خدمت مردم و اهداف عالی انقلاب و حل مسائل جامعه و ارتقا سطح فکری اندیشه ای و فرهنگی جامعه است.
رئیس حوزه هنری استان هرمزگان اظهار داشت: معرفی آثار تولید شده توسط هنرمندان استان در یک سال اخیر، حضور هنرمندان شاخص و ارائه آثارشان در صدا و سیما و بسترهای رسانه ای، تجلیل از خانواده شهدا، تولید برنامههایی برای معرفی هنرمندان، برگزاری نمایشگاه تجسمی آثار 30 هنرمند گرافیک شاخص کشور، رونمایی از سردیس شهید آوینی و نشست هنرمندان با نماینده امام جمعه بندرعباس از جمله برنامههای این هفته خواهدبود.
وی رونمایی از چندین مستند تولید شده با موضوعات مختلف اجتماعی در بندرعباس را از دیگر برنامه های هفته هنر انقلاب اسلامی عنوان کرد.
رئیس حوزه هنری استان هرمزگان با بیان اینکه این برنامه ها در مناطق مختلف استان نیز برگزار می شود، افزود: برنامه های مختلفی در شهر میناب به عنوان یکی از پایگاه های فرهنگی هنر انقلاب در استان نیز برگزار می شود.
عبدلیزاده گفت: تئاتر بچههای مسجد به شکل یک رویداد شبانه در میناب برگزار میشود. همچنین از هنرمندان شاخص و خانواده شهدای هنرمند در میناب نیز تجلیل میشود. پایان بخش برنامههای این هفته، معرفی و تجلیل از هنرمندان برتر استان در زمینه هنر انقلاب در سال 1400 خواهد بود. برنامه های جانبی دیگری خواهد بود که اطلاع رسانی می شود.
وی در ادامه به فعالیت های حوزه هنری استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته هم در استان و هم در کشور سعی شد از هنر نسل جوان و هنرمندان انقلاب اسلامی در رشته های مختلف هنری استفاده شود.
عبدلیزاده اضافه کرد: به هنرمندان تاکید شد که در خلق آثار هنری به شاخصه های هویتی و زیست بوم مردم استان هرمزگان و تاریخ استان هرمزگان به طور جدی توجه شود، همچنین در تولید آثار به مسائل اجتماعی نگاه ویژه ای شود.
به گفته وی، در یک سال گذشته به مباحث مربوط به رسانهای کردن آثار و توانمندسازی هنری هنرمندان توجه ویژهای شد.
رئیس حوزه هنری استان هرمزگان عنوان کرد: در حوزه تاریخ شفاهی در سال 1400، پنج کتاب با موضوعات مختلف منتشر شد که یکی از این آثار شاخص ما با نام «چارقدی پر از ماهی گلی» که به خاطرات مادران شهدای استان اختصاص دارد به صورت کشوری در انتشارات سوره مهر چاپ و مورد استقبال عموم قرارگرفت. چهار اثر شاخص موضوع آنها در زمینه هویتی 4 محله محروم و حاشیه شهر بندرعباس اختصاص دارد که در این هفته رونمایی می شود.
رئیس حوزه هنری استان هرمزگان همچنین گفت: در زمینه نماهنگ دو اثر شاخص داشتیم که یکی از آن اثر توسط خواننده استان غلامرضا صنعتگر با نماهنگی که توسط هنرمندان باشگاه رشد فیلمسازی حوزه هنری تولید شد که در سیزده آبان روز مبارزه با استکبار جهانی رونمایی شد.
وی ادامه داد: یک اثر در قالب جدیدی به صورت انیمیشن دوبعدی توسط تصویرگران و تیمی از هنرمندان حوزه تصویر حوزه هنری در جهت تقدیر زحمات مدافعان سلامت و پرستاران تولید شده که همین هفته رونمایی خواهد شد.
عبدلیزاده با اشاره به خلق آثاری در بخش گرافیک بیان کرد: در زمینه گرافیک آثار شاخصی داشتیم، مجموعه ای که در زمینه گرافیک انقلاب اسلامی در مجمع طراحان گرافیک انقلاب اسلامی (آفتاب) تولید شد یک حرکت بسیار موثر در زمینه هنر های تجسمی و گرافیکی بود.
انتهای پیام/