معرفی کتاب؛

شهید «علی اکبر پورقاسم»

کتاب یادنامه سردار شهید «علی اکبر پورقاسم» در قالب مجموعه کتاب‌های «سربند‌های بی‌سر» از سوی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران به چاپ رسید.
کد خبر: ۵۱۷۲۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۷ - 19April 2022

شهید «علی اکبر پورقاسم»به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، یادنامه سردار شهید «علی اکبر پورقاسم» در قالب مجموعه کتاب‌های «سربند‌های بی‌سر» با پژوهش و تألیف «صغری ابراهیمی» از سوی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در سال ۵۰۰ نسخه پالتویی در سال ۱۳۹۹ به چاپ رسید.

در این کتاب عناوین «تولد، کودکی»، «جوانی و خدمت مقدس سربازی»، «تحصیل و کسب علم»، «آغاز زندگی مشترک و یادگاران شهید»، «فضایل اخلاقی و رفتاری»، «فضایل اعتقادی»، «خلوص و بندگی»، «انس با قرآن»، «ولایت‌مداری»، «فعالیت‌های قبل از انقلاب»، «موج انقلاب سال ۱۳۵۷»، «دغدغه‌های فرهنگی»، «پایگاه مقاومت بسیج و عضویت در سپاه»، «حضور در مناطق جنگی»، «مسئولیت در جبهه و زمان جنگ»، «روحیه شهادت‌طلبی»، «عزم راسخ»، «حضور در عملیات‌ها»، مجروحیت افتخار جانبازی» و «لحظات ناب عروج و تشییع پیکر» را می‌خوانیم.

در بخشی از کتاب آمده است:

علی اکبر در روز عید قربان سال ۱۳۶۲ با همه خداحافظی کرد و راهی جبهه جنگ شد. اهل خانه چهل روزی بود که از علی اکبر خبری نداشتند. خواب از چشمان مادر پریده بود و برای چند روزی قلبش آرام نمی‌تپید. شهادت پسر به مادر الهام شده بود. تا جایی که به عروسش گفت: «علی اکبرمان شهید شد! خواب دیدم که جنازه‌ای را تشییع می‌کنند و عکس علی اکبر را در جلوی تابوت قرار دادند.»

در روز شهادتش به هم‌رزمان خود گفت: «امام را تنها نگذارید!» لباسش را عوض کرد و آماده شد. هم‌رزمانش پرسیدند: «به سفر می‌روید؟» علی اکبر دست‌هایش را رو به آسمان کرد و گفت: «امید من به خداست. دعا کنید شهید شوم. ولی جنازه‌ام به دست دشمن نیفتد.»

سرانجام پس از بیست‌وهفت ماه نبرد خالصانه و به به نمایش گذاشتن اطاعت از امام در حد والایش، در شانزدهم اسفند ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی خیبر واقع در جزیره مجنون جنوبی از لشکر ۱۷ عراق با اصابت ترکش به دو پا و سرش به شهادت رسید.

پیکر شهید علی اکبر به همراه شهید «یدالله صادقی» در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۶۲ تشییع شد. علی اکبر با همان لباس سپاه و چفیه‌ای که همیشه دور گردنش می‌گذاشت، در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری به خاک سپرده شده است.

براساس اعتقادات شهید علی اکبر به ائمه، در وصیت‌نامه خود نوشته بود که «مرا در قم دفن کنید.»، اما بعدها، چون نمی‌خواست خانواده برای زیارت مزارش دچار زحمت شوند، خودش بر روی این جمله خط کشید و نوشت: «عیبی ندارد! مرا در ملامجدالدین ساری دفن کنید.»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها