همسر سردار شهید محمدبیگلو:

معلم باید عامل به گفته‌های خود باشد/ فضای مجازی فرصتی برای تبادل اندیشه‌های دینی است

«فیض مغربی» با بیان اینکه معلم باید عامل به گفته‌های خود باشد، گفت: معلم تربیت‌کننده است و اگر خود، عامل به گفته‌هایش باشد، مخاطب را جذب خواهد کرد؛ در این راستا لازم است که از حسن خلق برخوردار بوده و با صبوری، محبت و بیان نیکو، با دانش‌آموزان ارتباط مطلوب و مؤثری برقرار کند.
کد خبر: ۵۲۰۱۸۱
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲ - 02May 2022

معلم باید عامل به گفته‌های خود باشد/ فضای مجازی فرصتی برای تبادل اندیشه‌های دینی است

«زهرا فیض مغربی» معلم پیشکسوت معارف اسلامی و همسر سردار شهید «هرمز محمدبیگلو»، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در رشت، اظهار داشت: رسالت معلم ادامه رسالت انبیاء است. همه پیامبران در ابتدای تبلیغ خود، مردم را به تقوای الهی و پیروی از برنامه‌های دین دعوت کردند؛ تقوا به معنی خود مراقبتی است و معلمان نیز می‌توانند با بهره‌گیری از احکام اسلامی، دانش‌آموزان را با وظایف بندگی آشنا کنند.

این معلم پیشکسوت با اشاره به آیه ۳۵ سوره مبارکه نور «یَهْدِی اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشَاءُ؛ و خداوند هر که را خواهد به نور خود هدایت کند»، تصریح کرد: در اینجا واژه «یشاء» را می‌توان به کسانی نسبت داد که خواهان هدایت باشند؛ وگرنه خداوند به اجبار کسی را هدایت نمی‌کند؛ کار معلم نیز این‌گونه است و کسانی که آمادگی و زمینه رشد و تربیت را داشته باشند، زیر نظرش به کمال خواهند رسید.

وی افزود: معلم مثل باغبانی دانا و صبور در فصل مناسب، بذرهایش را کاشته و با استفاده از دیگر عوامل خورشید و آب و هوا باعث رشد و شکوفایی کشت‌های خود می‌شود. او با صبوری عوامل مخل رشد را شناسایی کرده و نابود می‌کند. در واقع معلمان ابتدا خود پرورش یافته و با موقعیت‌شناسی و بهره‌گیری از معارف ناب دینی (قرآن و احادیث)، در مسیر رشد و تربیت، صبورانه مخاطب را به مقصد می‌رسانند.

همسر سردار شهید بیگلو با بیان اینکه معلم باید عامل به گفته‌های خود باشد، خاطرنشان کرد: معلم تربیت‌کننده است و اگر خود، عامل به گفته‌هایش باشد، مخاطب را جذب خواهد کرد؛ در این راستا لازم است که از حسن خلق برخوردار بوده و با صبوری، محبت و بیان نیکو با دانش‌آموزان ارتباط مطلوب و مؤثری برقرار کند.

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی را باید فرصت مناسبی برای تبادل اندیشه‌های دینی و ترویج آن و دروازه‌ای برای ورود انگیزه‌ها و تفکرات به عالم واقعیت دانست، متذکر شد: برای افزایش بهره‌وری و استفاده از فضای مجازی، حضور کارشناسان دینی در این فضا و تولید محتوای غنی و موثق بسیار حائز اهمیت است؛ باید از طریق پاسخ به شبهات با هجمه دشمن مبارزه کرد و همچنین به چاره‌اندیشی و بیان راه حل مشکلات پرداخت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها