مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد خبر داد؛

چاپ کتاب نقش «هلال احمر استان یزد در هشت سال دفاع مقدس» به زودی

«حرازی زاده یزدی» از چاپ کتاب اسنادی و پژوهشی نقش هلال احمر استان یزد در هشت سال دفاع مقدس خبر داد.
کد خبر: ۵۲۰۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۷ - 05May 2022

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، «محسن حرازی زاده یزدی» مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد امروز در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در سالن کنفرانس جمعیت هلال احمر استان برگزار شد از چاپ کتاب اسنادی و پژوهشی نقش هلال احمر استان یزد در هشت سال دفاع مقدس خبر داد و اظهار داشت: این کتاب با مشارکت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یزد در حال تدوین است و به زودی چاپ می شود.

وی ادامه داد: با استفاده از اسناد و مدارک موجود در مرکز اسناد اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس یزد و همچنین با استفاده از مصاحبه های صورت گرفته با روسای جمعیت هلال احمر در زمان جنگ، کتاب جامع و کاملی در رابطه با نقش های هلال احمر در هشت سال دفاع مقدس با همکاری مشترک دو طرف تدوین و چاپ خواهد شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد همچنین از چاپ و تدوین کتاب خاطرات شهدا و رزمندگان جمعیت هلال احمر استان در امسال خبر داد و عنوان کرد: سعی می شود در حین چاپ این کتاب با کلیه رزمندگان جمعیت هلال احمر استان یزد نیز مصاحبه صورت گیرد تا در سال آینده کتاب چاپ شود.

حرازی زاده افزود: جمعیت هلال احمر یک نهاد عمومی غیردولتی استکه عمده فعالیتهایش در راستای خدمات بشردوستانه است و کرامت انسانی مدنظر را دارد.

وی افزود: با توجه به این که عمده فعالیت‌های این نهاد توسط دواطلبان انجام می‌شود، معرفی و نشان دادن اقدامات و خدمات این جمعیت می‌تواند در جلب مشارکت‌ها و داوطلبان موثر واقع شود.
 
حرازی زاده با بیان این که امسال صدمین سال فعالیت جمعیت هلال احمر است، گفت: به نظر می‌آید که خدمات خوبی طی این سال‌ها به مردم عرضه شده و خوشبختانه اقبال خوبی نسبت به جمعیت هلال احمر در کشور و استان وجود دارد که مایه مباهات ماست و در این باره تشکر ویژه از همکاران و امدادگران و اعضای جوان هلال احمر داریم.
 
وی با تشریح برخی اقدامات صورت گرفته توسط این جمعیت در سال گذشته، گفت: ارائه خدمات غربالگری در زمینه مقابله با بیماری کرونا و مشارکت در امر واکسیناسیون، جابجایی محل داروخانه جمعیت هلال احمر استان، تکمیل کادر تخصصی در حوزه توانبخشی، اختصاص سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان جهت ارائه خدمات درمانی علاوه بر خدمات دواطلبی و کمک‌های خیرین در حوزه داوزلبان و درمان، تهیه و توزیع دو هزار بسته حمایتی از طریق خانه‌های هلال و اجرای طرح خدمات مسافرین نوروزی در حوزه امداد و نجات و راهنمایی مسافران نوروزی از جمله این اقدامات بوده است.
 
وی با تاکید بر اهمیت ارائه خدمات آموزشی به شهروندان، به ماجرای نجات جان کودک شیرخوار اشکذری توسط یکی از نجاتگران جمعیت هلال احمر اشاره کرد و گفت: در همین راستا در حال تدارک اتوبوس آموزشی هستیم، ولی نکته مهم در این زمینه مطالبه گری شهروندان و جامعه در گسترش مباحث آموزشی است.
 
حرازی زاده در همین رابطه نیز از آغاز طرح ۱۰۰ پارک و ۱۰۰ آموزش همزمان با هفته هلال امسال به دلیل افزایش تجمعات خانوادگی در پارک‌ها با شروع فصل گرم سال خبر داد.
 
وی در ادامه به خدمات رسانی نیرو‌های امدادی هلال احمر استان در جریان سیلاب و آبگرفتگی اخیر مناطق مسکونی در شهرستان یزد اشاره و عنوان کرد: هرچند شهرک طوبی، عیش آباد و سید میرزا بیشتر درگیر این مشکل بودند، ولی نیرو‌های امدادی هلال احمر در دیگر مناطق نیز این خدمات مورد نیاز شهروندان را ارائه کردند و حتی در موردی با توجه به مسدود شدن راه یک روستا امداد هوایی هلال احمر به منطقه اعزام شد.
 
این مسئول افزود: ایجاد خانه‌های هلال از مرداد ۹۹ در کشور و استان کلید خورد به طوری که اکنون در استان ۷۵ خانه هلال در استان فعالیت دارند و قرار است در هفته هلال امسال نیز افتتاح خانه‌های هلال بیشتری را در استان داشته باشیم.
 
وی از جمله اقدامات خانه‌های هلال در استان را اجرای طرح ملی یاس با مشارکت کمیته امداد استان برای افزایش تاب آوری و توان افزایی بانوان ذکر کرد و گفت: همزمان با هفته هلال، مرحله سوم این طرح در استان آغاز خواهد شد.
 
وی در مورد عمده برنامه‌های هفته هلال امسال به تخفیف در زمینه خدمات توانبخشی و درمانی، حضور در چند برنامه تلویزیونی جهت معرفی وظایف و خدمات هلال احمر، برگزاری پیاده روی خاتوادگی برای همکاران هلال احمر، جضور در نماز جمعه و برپایی چادر‌های هلال برای ارائه خدمات به نمازگزاران، برگزاری نشست تفسیر قران با حضور امام جمعه یزد و مدیران استان در آشیانه بالگرد هلال احمر، دیدار با امام جمعه و استاندار یزد، گلباران قبور مطهر شهدا، نواختن زنگ صلح و دوستی در برخی مدارس استان، مانور دور میزی امداد و نجات، رژه موتوری و خودرویی دستگاه‌های امدادی، مانور تیم بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلال احمر استان، برگزاری همایش تیم سحاب و برگزاری رقابت طراحی المان‌های مرتبط با هلال احمر، اشاره کرد.
 
حرازی زاده در پایان ابراز امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۱ با توجه به بهبود وضعیت شیوع کرونا در جامعه، بیشتر در قالب فعالیت‌های حضوری خدمات جمعیت هلال احمر استان به جامعه ارائه شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها