به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، سردار «وحید مجید» رئیس پلیس فتا فرماندهی کل انتظامی در گفتوگویی با اشاره به جدیدترین اطلاعات و آمار مربوط به طرح همیاران پلیس فتا، اظهار داشت: در این طرح بالغ بر ۲۰ هزار نفر اعلام آمادگی کردند که همیار پلیس سایبری کشور باشند البته از این تعداد، تنها ۸۰۰۰ نفر فعال هستند و همکاری مستمر با پلیس فتا دارند.
وی ادامه داد: با توجه به قابلیتهایی که افراد در حوزههای حقوقی، سایبری و …، دارند در ارتباط با موضوعهای مختلف همیار پلیس فتا هستند.
رئیس پلیس فتا ناجا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه همیاران پلیس فتا در چه حوزهای بیشترین کمک را به پلیس سایبری کشور دارند؟ گفت: در رصد فضای مجازی و جرایم مربوط به حوزه حقوقی، این افراد بیشترین کمک را به پلیس سایبر دارند.
سردار مجید افزود: پلیس سایبر از حالت فیزیکی خارج شده و سعی دارد با کمک مردم فضای امنی را در شبکههای اجتماعی ایجاد کند.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه همیاران پلیس فتا چه مشخصاتی باید داشته باشند؟ گفت: مهمترین نکته آن است که هر همیار باید در یک حوزه تخصص داشته باشد. به عنوان مثال یک خبرنگار میتواند اعلام همیاری کند و در حوزههای اجتماعی و مسائل پیشگیری از جرم، طرح، برنامه و ایده به پلیس فتا بدهد.
رئیس پلیس فتا ناجا مطرح کرد: ارتقای فرهنگ مردم مهمترین خواسته ما در این طرح است و سعی داریم با دریافت نقطه نظرات همیاران در حوزههای فنی، خلاءها را ببینیم، نقطه نظرات را بشنویم و به یک تصمیم واحد برسیم.
سردار مجید در پایان خاطرنشان کرد: همیاران میتوانند در مقام مشورتی به پلیس فتا برخی از موارد را بازگو کنند. به طور مثال ممکن است رفتاری یا فردی در فضای مجازی موجب رنجش مردم شود و آنها را اذیت کند. همیاران میتوانند این موضوع را به پلیس فتا گزارش دهند.
منبع: مهر
انتهای پیام/ ۹۱۱