به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، مرکز رشد و نوآوری شاهد در سال ۱۳۹۸ با چند استارت آپ شروع به کار کرد و در دو سال پیاپی اقدام به برگزاری بیش از هفت رویداد استارت آپ منطقهای و ملی کرد.
در سال ۱۳۹۹ حدود ۴۰۰ استارت آپ و در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰۰ استارت آپ جامعه شاهد و ایثارگر در سامانه گنج شاهد ثبتنام کردند.در این رویدادها استارت آپهای برتر ثبتنام کننده در سامانه گنج شاهد در نهایت در چهار گروه فناوری به مسابقه نهایی راه یافتند و بخشی از این برگزیدگان به عنوان استارت آپهای فناور پیشرو یا دانشبنیان که دارای محصولات کاربردی هستند در این رویداد شرکت کردهاند و هماکنون ۱۰ تیم استارت آپی عضو مرکز رشد و نوآوری شاهد مرکز دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه جامعه ایثارگری را در نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کردهاند.
همچنین در برنامهریزیهای انجام شده مقرر شده است تا در هر استان یک خانه خلاق تأسیس شود که تاکنون این مرکز افتخار راهاندازی سه خانه خلاق در استانهای فارس، کرمان و مازندران را داشته است.
یکی از شرکتهای شرکتکننده در این نمایشگاه به ارائه دستگاه «قالبگیری تزریقی پودر تحت فشار پایین» پرداخت که در دندانپزشکی، اجزای اتومبیل و ... کاربرد داشته که با هزینهای معادل ۱۳۰ میلیون تومان ساخته شده که قیمت وارداتی آن معادل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
ارائه طرحها و محصولات «کپسول جنگل»، «پرداخت الکترونیک»، «نانو بیو سنسور»، «بستهبندی خوراکی زیست تخریب پذیر با پوشش نانو کامپوزیت» از دیگر محصولات ارائه شده در غرفه مرکز رشد و نوآوری شاهد مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر بود.
در این نمایشگاه ضمن نمایش توانمندیهای مرکز رشد و نوآوری شاهد، ارتباط و تعامل با شرکتهای شتابدهنده و سرمایهگذار صورت میگیرد.
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت روز دوشنبه ۹ خرداد در بازدید از دستاوردهای شرکتها و تیمهای استارت آبی عضو مرکز رشد و نوآوری شاهد مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در جریان آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه جامعه ایثارگری قرار گرفت.
رویداد «عصر امید» با شعار هزار ایده و استارت آپ، هزار شرکت فناور و خلاق و هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، فرصتی برای شناسایی ایدهها و استعدادهای برتر گروهها، شرکتها، ظرفیتهای آزمایشگاهی حوزههای مختلف فناوری و نیز شبکه متخصصان امور تحقیق و توسعه (R&D)، سرمایهگذاری و مشارکت در رشد و توسعه ظرفیتها و محصولات دانشبنیان معرفی شده برگزار شده است.
تمامی دستاوردها و محصولات پژوهشی و فناورانه در هشت محور کشاورزی و صنایع غذایی تبدیلی، دارو، تجهیزات پزشکی و فراسودمندها، محصولات شیمیایی، ماشینآلات و تجهیزات فناورانه، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، صنایع خلاق، فرهنگی و هنری و گردشگری، فناوری آب و محیط زیست و نساجی، چرم و فناوریهای مرتبط ارائه و معرفی میشود.
انتهای پیام/ 141