فعال رسانه‌ای:

حجت‌الاسلام «دعایی» یک چهره مردمی بود که زندگی ساده داشت

بصیری گفت: مرحوم دعایی وارد درگیری‌های شدید جناحی و سیاسی نمی‌شد؛ هرچند از سال‌های بعد از انقلاب گرایش‌های سیاسی داشت، ولی اگر بخواهیم انصاف را رعایت کنیم باید بگوییم وی یک چهره مردمی و موقر و به دور از افراط و تفریط داشت.
کد خبر: ۵۲۷۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰ - 06June 2022

حجت‌الاسلام «دعایی» یک چهره مردمی بود که زندگی ساده داشت

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «مسعود بصیری» فعال رسانه‌ای در گفت‌وگویی اظهار داشت: مرحوم دعایی به عنوان یک چهره قدیمی رسانه‌ای در کشور شناخته می‌شود که از سال ۵۹ مسئولیت روزنامه اطلاعات را به عهده داشت و قبل از انقلاب نیز به همراه حضرت امام (ره) بود. وی قبل از تجاوز صدام به خاک جمهوری اسلامی ایران مدتی به عنوان سفیر ایران در عراق فعالیت می‌کرد و همچنین شش دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بود.

وی افزود: آن مرحوم از نظر سیاسی گرایش‌های اصلاح طلبانه داشت. وی، چون اهل کرمان بود با کارگزاران رفیق بود، ولی جزو آنان نبود. وی طی سال‌های بعد از انقلاب در مدتی که نماینده مجلس بود یک چهره شناخته شده بود، ولی ویژگی وی این بود که به جریان‌های افراطی حوزه سیاست وارد نشد. وی تقریبا در بیشتر مجامع، نشست‌ها و گردهمایی‌های اهالی رسانه، فارغ از وابستگی‌های جناحی شرکت و در بسیاری موارد نیز جانب انصاف را رعایت می‌کرد.

رئیس سابق بسیج رسانه ادامه داد: مرحوم دعایی وارد درگیری‌های شدید جناحی و سیاسی نمی‌شد؛ هرچند از سال‌های بعد از انقلاب گرایش‌های سیاسی داشت، ولی اگر بخواهیم انصاف را رعایت کنیم باید بگوییم وی یک چهره مردمی و موقر و به دور از افراط و تفریط داشت. رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های مکتوب در سال‌های اخیر با افت جدی در مخاطبان روبرو شدند و حفظ کردن یک روزنامه با همه سختی‌ها و مشکلات آن هم روزنامه‌ای مانند اطلاعات که قدمتی طولانی دارد، کار دشواری بود، ولی او توانست آن را حفظ کند.

وی افزود: آن مرحوم ارتباطات مردمی و رفتار‌های ساده زیستانه خوبی داشت و با کارکنان خود نیز بسیار متواضعانه و پدرانه برخورد می‌کرد. از آنجا که بنده مسئولیتی در سازمان بسیج رسانه داشتم، ارتباط خوبی با هم داشتیم و می‌دیدم که او از بسیاری افراطی گرایی‌های برخی سیاستمداران به ویژه در عرصه رسانه در این سال‌ها دور بود.

بصیری اضافه کرد: وی به حضرت امام (ره) علاقه خاصی داشت و تمام تلاش خود را برای ایجاد تعادل می‌کرد تا وارد جناح بندی‌های شدید سیاسی نشود. با مردم و اهالی رسانه ارتباط خوبی داشت و با سیاستمداران هر دو جناح نشست و برخاست داشت. با این حال گرایش‌های سیاسی داشت که این گرایش‌ها محترم است. وی در بسیاری موارد در میان اهالی رسانه و پیشکسوت‌ها میانداری می‌کرد به گونه‌ای که یک فضای آرامی را ایجاد کرده بود. درگذشت وی برای اهالی رسانه و تاریخ این کشور یک خسران است.

وی افزود: طی سال‌هایی که با او ارتباط داشتم، می‌توانم بگویم او مدافع شدید نظریه ولایت فقیه بود و به شدت با برخی افراطی گری‌هایی که برخی تندرو‌ها در عرصه رسانه داشتند، برخورد می‌کرد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار