حجت‌الاسلام قندهاری:

نیروهای مسلح از حزب‌گرایی بپرهیزند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع گفت: تمام نیروهای شاغل در نیروهای مسلح از حزب‌گرایی پرهیز کنند، چرا که ورود به جناح‌های سیاسی جزو خطوط قرمز نیروهای مسلح است.
کد خبر: ۵۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۰ - 29October 2013

نیروهای مسلح از حزب‌گرایی بپرهیزند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع؛ حجتالاسلام والمسلمین "محمدحسین قندهاری" در گردهمایی نیروهای جدیدالاستخدام سازمان عقیدتی سیاسی "وزارت دفاع" در سازمان صنایع هوایی با بیان اینکه سازمانهای عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح در سلسله مراتب فرماندهی معظم کل قوا قرار دارند، افزود: یکی از بزرگترین توفیقات برای نهادهای عقیدتی سیاسی این است که در سلسله مراتب فرماندهی کل قوا قرار گرفتهاند و از این منبع فیض بهرهمندند.

وی با تاکید بر اینکه تدابیر فرماندهی معظم کل قوا باید در تمام امور اجرایی شده و به عنوان یک تکلیف شرعی تحقق آن را وظیفه خود بدانیم، تصریح کرد: در پیش گرفتن سبک زندگی اسلامی منطبق با سیره و سنت پیامبر اکرم (ص) و فرهنگ متعالی غدیر لازمه تحقق چنین وظیفهای است.
 
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان اینکه طبق قانون و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا فعالیت، حزبگرایی و طرفداری از احزاب و تشکلهای سیاسی در نیروهای مسلح ممنوع است، اظهار داشت: تمام نیروهای شاغل در نیروهای مسلح از تحزبگرایی پرهیز کنند، چرا که ورود به جناحهای سیاسی جزو خطوط قرمز نیروهای مسلح است.
 
نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع، با بیان اینکه حزبگرایی با بصیرت فرق دارد، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب در مقاطع مختلف آگاهیبخشی لازم در خصوص سیاستهای کلان سیاسی نظام را برای آحاد مردم و امت اسلامی تبیین و مطرح میکنند لذا بصیرت داشتن با طرفداری از احزاب و گروهها و فعالیتهای حزبی تفاوت دارد.
 
حجتالاسلام قندهاری با بیان اینکه اشاعه فرهنگ انقلابی و اسلامی یکی از وظایف اصلی سازمان عقیدتی سیاسی است، اضافه کرد: برای اشاعه فرهنگ اسلامی، باید آحاد کارکنان وزارت دفاع عملکردشان ترویج اشاعه فرهنگ اسلامی در جامعه باشد.
 
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امت اسلامی باید زینت اهل بیت (ع) باشند، تاکید کرد: کارکنان باید در فرهنگ اجتماعی، فرهنگ کسب و کار و حفظ بیتالمال نهایت تلاش را انجام دهند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مسئولان تراز اول رژیم صهیونیستی ایران را مسئله اصلی جهان میدانند، گفت: مسئولان رژیم صهیونیستی اذعان دارند ایران مثل عراق، کره شمالی و افغانستان نیست که بتوان با حمله نظامی آن را تسخیر کرد، نظام اسلامی به آحاد مردم متکی بوده و باید کاری کنیم که مردم از حمایت نظام دست بردارند.
 
حجتالاسلام والمسلمین قندهاری با تاکید بر هوشیاری کارکنان نیروهای مسلح به ویژه کارکنان وزارت دفاع در خصوص جنگ نرم دشمنان اذعان داشت: دشمن با ترویج فرهنگ و ادبیات غربی و فرهنگ و تربیت آمریکایی علیه فرهنگ و تاریخ ایران به پا خاسته است، لذا کارکنان وزارت دفاع باید هشدارهای رهبر معظم انقلاب در خصوص تحرکات دشمنان و تلاش آنها برای براندازی نظام اسلامی را جدی بگیرند و با حرکت جهادی توطئههای استکبار را خنثی کنند.
 
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نسبت به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان به کرات هشدار دادهاند، افزود: رهبر معظم انقلاب میفرمایند «ممکن است خطر نظامی ایران را تهدید نکند بنابراین خطر تهاجم نظامی بسیار پایین است، اما تهاجم که فقط تهاجم نظامی نیست، دشمن متوجه میشود که پشتوانه استقامت ملی ما چیست. دشمن وحدت ملی و ایمان عمیق دینی ما را هدف قرار داده. دشمن روحیه صبر و استقامت مردم را هدف قرار داده و این تهاجم از تهاجم نظامی خطرناکتر است.».
 
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع خطاب به کارکنان جدیدالاستخدام وزارت گفت: تمام حرکات دشمنان را رصد کنید و در هر کجا که هستید آنجا را سنگر حق و حقیقت و ارزشهای معنوی بدانید و هر چه میتوانید در میدان دینی اسلام و توجه به خدا و حرکت برای مردم و فعالیت برای کشور و انقلاب کوشش کنید و این تلاشی است که هرگز به هدر نخواهد رفت.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار