مراسم گرامی‌داشت سردار شهید مدافع حرم «دادالله شیبانی» در شیراز برگزار می‌شود

مراسم گرامی‌داشت سردار شهید مدافع حرم «دادالله شیبانی» در شیراز برگزار می‌شود هشتمین سالگرد شهادت سردار مدافع حرم شهید «دادالله شیبانی» همزمان با مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم و امنیت در شیراز برگزار می‌شود.
کد خبر: ۵۳۰۱۴۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۱ - 21June 2022

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم و امنیت شیراز و هشتمین سالگرد شهادت سردار مدافع حرم شهید «دادالله شیبانی» دوم تیرماه از ساعت 18 در شیراز، بلوار چمران، خیابان ابیوردی 2 سالن شهید دوکوهکی برگزار می‌شود.

در این مراسم حجت الاسلام «سید محمد انجوی نژاد» مسوول کانون فرهنگی رهپویان وصال سخنرانی خواهد کرد و حاج «اصغر آسیابان» به روایتگری و حاج «حسن جوکار» نیز به مدیحه‌سرایی خواهند پرداخت.

سردار گرانقدر «داداالله شیبانی» سحرگاه یکم تیرماه سال 1347 مصادف با 21 ماه مبارک رمضان و شهادت امیرالمومنین در خانواده‌ای متدین در دامان پاک مادری مومنه دیده به جهان گشود و پس از عمری پاک زیستن و زندگی پربار، درسال 1391 بعنوان فرمانده مدافعین حرم عقیله بنی هاشم (س) عازم سوریه شد و اول تیرماه 1393 درست در سالروز تولدش، با خانواده خود برای همیشه خداحافظی کرد و روز دوشنبه چهارم تیرماه 1393 در درگیری با گروههای تکفیری شربت شهادت نوشید و پیکر مطهرش نیز پس از تشییع در شیراز دفن شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین