به گزارش دفاعپرس از اهواز، شهيد «مهدی نریمی» در 27 آذر ماه 42 مصادف با نیمه شعبان در شهرستان امیدیه، در خانواده ای متدین و مذهبی دیده به جهان گشود. نیای پدری اش مؤذن روستا بود و نیای مادری اش مردی مذهبی که نام مهدی را او به مناسبت مصادف بودن تولدش با سالروز میلاد امام زمان (عج) انتخاب کرد.
مهدی پسری زیرک و باهوش بود و از همان دوران کودکی به وسایل مکانیکی و ابزار آلات فنی علاقه خاصی داشت. مهدی به خاطر خصوصیاتی همچون بی باکی، چالاکی، اخلاص و آرامشی که داشت مورد توجه سرلشکر شهید «علی هاشمی» بود.
وی که یار همیشگی سرلشکر بود در سال 60 تا عملیات آزاد سازی بستان در معیت شهید هاشمی در سپاه حمیدیه به پیکار و رزم با دشمن بعثی مشغول بود و از هیچ تلاشی فروگذار نکرد. به دلیل مودت و محبتی که میان این دو شهید وجود داشت، شهید «علی هاشمی»، مهدی را به فرماندهی مخابرات قرارگاه نصرت منصوب کرد.
مهدی که دارای قدرت مدیریت و خلاقیت وافری بود و به خوبی به اعتماد شهید هاشمی پاسخ داد و با ارادت قلبی و امتثال اوامر فرماندهی، به تلاش و کوشش مداوم و خستگی ناپذیر دست زد و با همراهی جمعی از بهترین عزیزان سپاهی و بیسجی در مخابرات قرارگاه نصرت، منشأ خدمات بزرگی در اجرای طرحهای مخابراتی آبی و خاکی شد. از جمله این طرحهای خلاقانه، ایجاد شبکه مخابراتی بی سیم و با سیم در زیر آب هورالعظیم بود. دوستان و همرزمان شهید از تلاش و کوشش و مجاهدت شبانه روزی و بی وقفه و بدون خستگی او در شگفت بودند.
پوشش مخابراتی منطقه ای به وسعت طلائیه تا بستان در آن شرایط جوی و اقلیمی، دشواریهای کار در هور و لزوم مراقبت مستمر از خطوط مخابراتی برای حفظ ارتباط مطلوب نیروهای خودی در خطوط و سنگرهای خط مقدم با عقبه، به راستی از مردان پاک و خودساخته و بی ادعایی چون شهید نریمی و دوستان صدیق اش بر می آمد.
شهید نریمی در سال 65 ازدواج نمود که حاصل این ازدواج یک دختر به نام مریم و یک پسر به نام محمدصادق است، که شهید، هرگز پسرش را ندید و پیش از تولد او به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
در سال 66 افتخار تشرف به بیت الله الحرام و حضور در حریم یار را یافت. در همان سال اجتماع عظیم حجاج در مراسم برائت از مشرکین در مکه مکرمه توسط عمال آل سعود به خاک و خون کشیده شد. در این درگیری حاج مهدی برای حمایت از سایر حجاج با پلیس سعودی درگیر شد که نهایتاً از ناحیه پا مورد اصابت گلوله توسط پلیس سعودی قرار گرفت و زخمی شد.
در اواخر جنگ تحمیلی رژیم عراق در شرایطی جدید با حملات وسیع زمینی، هوایی و شیمیایی، مناطق مرزی را یکی پس از دیگری تسخیر کرد. در آن ایام که شهید «علی هاشمی» با تغییر ساختار سپاه، به فرماندهی سپاه ششم امام جعفر صادق(ع) منصوب شده بود، حاج «مهدی نریمی» را نیز به فرماندهی مخابرات سپاه ششم منصوب نمود. اینک منطقه ای به وسعت جفیر، طلائیه، جزایر مجنون، هورالهویزه، بستان تا فکه تحت فرماندهی آنها قرار داشت. این وظیفه سنگین باعث شد که آن مردان پاک نهاد برای حفظ امانت و انجام صحیح وظایف محوله، شبانه روز فعالیت نمایند.
سرانجام در تاریخ 67/4/4 حمله سنگین به جزایر آغاز شد و علیرغم دفاع جانانه رزمندگان اسلام، دشمن تا به دندان مسلح، به دلیل برتری تجهیزات و یورش توپخانه ای سنگین موفق به پیشروی در جزایر شد. در همین زمان دشمن اقدام به هلی برد وپیاده نمودن نیرو در محوطه قرارگاه خاتم انبیاء 4 نمود.
شهید هاشمی به اندک یاران خود که سلاحی برای دفاع نداشتند، دستور داد تا محل قرارگاه را ترک، و از طریق آب های هور خود را از چنگ دشمن برهانند. در این میان چند نفری تا لحظه های آخر با هم بودند که از آن جمله شهید نریمی به همراه همرزم و یار صدیق خویش شهید «علی هاشمی» در میان نیزارها ماندند و تا سال ها هیچ کس از سرنوشت این یاران بی ادعا خبری نداشت و جستجوها تا بر اندازی حکومت بعث عراق به نتیجه نرسید و اکنون پس از سالها که از کوچ این پرستوان مهاجر می گذرد پیکر پاک سردار شهید حاج «مهدی نریمی» بار دیگر به آغوش خانواده باز می گردد تا غم سالها بی خبری را از دل عزیزان خویش بزداید.
انتهای پیام/