در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود

نمایش رزمی "رسم عاشقی" در دهکده مقاومت شهر یزد

انجمن نمایش بسیج هنرمندان استان یزد، نمایش میدانی "رسم عاشقی" را از 31 شهریور تا 6 مهرماه در دهکده مقاومت شهر یزد (جنب پارک کوهستان) هر روز بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می کند.
کد خبر: ۵۳۲۵۵
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹ - 21September 2015

نمایش رزمی

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از یزد، نمایش میدانی «رسم عاشقی» به سفارش انجمن نمایش بسیج هنرمندان استان یزد در حال آماده سازی است و قرار است در هفته دفاع مقدس به نمایش درآید.

سعید شهریار، نویسنده، کارگردان وطراح این نمایش گفت: تمرین نمایش ازاول شهریورماه سال جاری آغاز و طبق برنامه ریزی انجام شده، از ۳۱شهریور هم زمان با آغاز هفته دفاع مقدس به مدت 7شب به اجراء گذاشته خواهد شد.

وی افزود: چون در اجرای این نمایش نیاز به جلوه های ویژه و انفجار و تجهیزات جنگی بود، لذا با برنامه ریزی بعمل آمده تمدید آن امکان پذیرنخواهد بود.

شهریار بیان داشت: این نمایش از نوع میدانی هست که در فضای باز اجرا می شود و در حال حاضر با ۳۵ نفر بازیگراصلی که بیشترآنها از بازیگران تئاتر استان هستند و در مجموع بیش از ۹۵ بازیگر اصلی و فرعی اجرا خواهد شد.

وی یادآورشد: دیگر عوامل این نمایش نیز از هنرمندان یزدی می باشند که یک گروه بیست تا بیست و پنج نفر را تشکیل می دهند و در مجموع بازیگران و عوامل اجراء، یک گروه 120 نفری خواهند شد.

این کارگردان در مورد عوامل نمایش نیز گفت: طراح صحنه ابولفضل سلیمی، تهیه کننده رضامشیری و مدیرتولید محمدرضاعباسیان هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها