تفاهم‌نامه همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان و لشکر ۲۸ پیاده کردستان امضا شد

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با اشاره به کمبود سرانه فضای ورزشی و سالن‌های ورزشی در استان گفت: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و رفع کمبود امکانات، نیازمند هم‌افزایی و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی و نیرو‌های نظامی است.
کد خبر: ۸۷۳۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۹ - 28October 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «فرزاد خاکی» مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان، عصر روز گذشته سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت هفته تربیت بدنی و امضای تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان و لشکر ۲۸ پیاده کردستان اظهار داشت: با توجه به محدودیت فضا‌های ورزشی در استان و شهرستان‌ها، استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات دستگاه‌های مختلف می‌تواند بخشی از مشکلات این حوزه را برطرف کند.
 
توسعه ورزش کردستان نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
 
وی با قدردانی از حمایت‌های مجموعه ارتش از ورزش استان افزود: ارتش در کنار اداره‌کل ورزش و جوانان خدمات قابل توجهی به ورزشکاران و قهرمانان ارائه کرده است و در اختیار گذاشتن امکاناتی همچون زمین چمن مصنوعی و استخر، بخشی از مشکلات و دغدغه‌های حوزه ورزش را کاهش داده است.
 
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با اشاره به وجود سالن‌ها و امکانات ورزشی مناسب در برخی دستگاه‌ها و نیرو‌های نظامی گفت: با استفاده از این ظرفیت‌ها و فراهم کردن امکان بهره‌مندی ورزشکاران و علاقه‌مندان از این امکانات، می‌توان خدمات بیشتری به جامعه ورزشی استان ارائه کرد.
 
خاکی با بیان اینکه ورزش به گروه سنی خاصی محدود نیست، اظهار کرد: در کردستان قهرمانانی بالای ۵۰ سال سن دارند که موفق به کسب مدال‌های رنگارنگ شده‌اند و حضور این پیشکسوتان می‌تواند الگویی برای سایر ورزشکاران استان باشد.
 
وی با اشاره به موفقیت پیشکسوتان کردستانی در رقابت‌های کشتی پیشکسوتان جهان در امان اردن افزود: کسب این موفقیت‌ها نشان‌دهنده استعداد‌های ورزشی استان در رده‌های سنی مختلف است و افزایش سن نمی‌تواند مانعی برای ادامه فعالیت ورزشی و حضور در عرصه قهرمانی باشد.
 
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان همچنین به موفقیت ورزشکاران استان در رقابت‌های آسیایی و پاراآسیایی اشاره کرد و گفت: پارسا محمدی در والیبال نشسته و محمدبصیر مؤمنی در بسکتبال سه‌نفره موفق به کسب مدال شدند و درخشش کشتی‌گیران کردستانی در میادین ملی و بین‌المللی نیز نشان‌دهنده توانمندی ورزشکاران استان است.
 
خاکی با اشاره به موفقیت مبین عظیمی، کشتی‌گیر کردستانی، در کسب مدال طلا برای ایران اظهار کرد: این افتخارات در شرایطی به دست آمده است که کشور با چالش‌های اقتصادی و محدودیت‌های مالی مواجه بوده و حمایت از ورزشکاران و توسعه زیرساخت‌ها اهمیت بیشتری دارد.
 
وی با تأکید بر ضرورت همکاری و مشارکت همه دستگاه‌ها برای رفع مشکلات ورزش استان گفت: تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان و لشکر ۲۸ پیاده با هدف تقویت زیرساخت‌های ورزشی، رفع چالش‌ها و تداوم افتخارآفرینی ورزشکاران استان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی امضا شده است.
 
فرمانده لشکر ۲۸ پیاده کردستان نیز با اشاره به رشد ورزش قهرمانی استان در سال‌های اخیر اظهار داشت: جوانان کردستان از استعداد‌ها و ظرفیت‌های بالایی در رشته‌های مختلف ورزشی برخوردارند و می‌توانند در رقابت‌های ملی و بین‌المللی بدرخشند.
 
امیر سرتیپ دوم «جابر اباذر زرتشتی» افزود: ورزش کردستان در حوزه‌هایی همچون ورزش قهرمانی، اعزام داوران به مسابقات و برگزاری دوره‌های آموزشی پیشرفت‌های خوبی داشته است که این روند به رونق دوباره ورزش استان کمک کرده است.
 
وی با اشاره به حمایت ارتش از ورزشکاران در رشته‌هایی همچون کشتی و وزنه‌برداری گفت: فراهم کردن زیرساخت‌ها و امکانات مناسب برای تمرین ورزشکاران، نقش مؤثری در پیشرفت آنان دارد و امیدواریم با حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان، زمینه موفقیت بیشتر جوانان استان فراهم شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار