منابع صهیونیستی حمله سایبری به سامانه قطار شهری تل‌آویو را تایید کردند

به‌ رغم تکذیب وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی، منابع عبری حمله سایبری به سامانه قطار سبک شهری در تل‌آویو را تأیید کردند.
کد خبر: ۵۳۲۷۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷ - 05July 2022

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، منابع عبری، شامگاه دوشنبه، حمله سایبری به وب‌سایت قطار سبک شهری در تل‌آویو را تأیید کردند.

پس از آنکه منابع عراقی، روز گذشته، از حمله سایبری به سامانه خطوط ریلی رژیم صهیونیستی در تل‌آویو خبر دادند، منابع وابسته به رژیم صهیونیستی از جمله صفحه فارسی وزارت امور خارجه این رژیم در شبکه توئیتر این گزارش را به سخره گرفتند.

منابع صهیونیستی حمله سایبری به سامانه قطار شهری تل‌آویو را تایید کردند

منابع صهیونیستی حمله سایبری به سامانه قطار شهری تل‌آویو را تایید کردند

ساعاتی بعد، اما شبکه صهیونیستی «کان» و روزنامه «هاآرتص» هر یک در گزارشی جداگانه حمله سایبری به وب‌سایت قطار سبک شهری در تل‌آویو را تأیید کردند.

روزنامه هاآرتص با اشاره به اینکه متروی تل‌آویو هنوز به طور کامل راه‌اندازی نشده است، خبر داد قطار سبک تل‌آویو توسط شرکت دولتی «NTA» ساخته می‌شود که می‌گوید مسئول «طراحی و ساخت یک سیستم حمل و نقل انبوه برای کلانشهر تل‌آویو» است.

طبق این گزارش، شرکت مذکور، روز گذشته، در بیانیه‌ای اعلام کرده است: «صبح امروز، یک نقص در سامانه اینترنت NTA رویت شد. بررسی نشان داد که وب‌سایت با استفاده از یک حمله «محروم‌سازی از سرویس» (DDOS) از خارج مورد هجوم قرار گرفته است.»

به رغم آنکه این شرکت در بیانیه خود تأیید کرد وب‌سایت برای چند دقیقه از دسترس خارج شده است، اما مدعی شد که هکر‌ها قادر به دزدیدن اطلاعات نشده‌اند و حمله سایبری خنثی شده است.

NTA با ادعای اینکه این حمله «بسیار کوچک» بوده است، اضافه کرد که به همراه سازمان سایبری رژیم صهیونیستی خود را برای حملات احتمالی بیشتر آماده می‌کند.

منابع صهیونیستی حمله سایبری به سامانه قطار شهری تل‌آویو را تایید کردند

گزارش روزنامه هاآرتص از حمله

منابع صهیونیستی حمله سایبری به سامانه قطار شهری تل‌آویو را تایید کردند

گزارش شبکه کان از حمله

 

این چندمین بار است که وبگاه‌ها و سرور‌های حکومتی رژیم صهیونیستی از مبدأ عراق هدف حمله سایبری قرار می‌گیرند. آخرین حمله صورت گرفته از این دست به اواخر خردادماه گذشته باز می‌گردد که طی آن، گروه «Sharpboys» سایت‌های گردشگری رژیم صهیونیستی حاوی اطلاعات و کارت‌های اعتباری ۲۰۰ نفر را مورد حمله سایبری از نوع «malwar» (حمله بدافزاری) قرار داد.

اردیبهشت‌ گذشته نیز تیم سایبری موسوم به «الطاهره» عراق با شعار «یالثارات ابومهدی المهندس» حمله گسترده‌ای به زیرساخت‌های بخش حمل و نقل رژیم صهیونیستی انجام داد و بزرگترین شرکت ترابری رژیم صهیونیستی را از کار انداخت.

پیش از آن، در فروردین ماه نیز، هکر‌های عراقی در دو روز متوالی، وب‌سایت و سرور‌های فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو، وبگاه بانک «اسرائیل» را از دسترس خارج کردند و گروه موسوم به «الطاهره» ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت حمله سایبری به پایگاه‌های و سرور‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پایگاه اطلاع رسانی کانال ۹ تلویزیون رژیم صهیونیستی را نیز هدف حمله سایبری قرار داده است.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» در همان روز گزارش داد بود که این حمله سایبری از خاک عراق و در ساعت ۱:۲۰ بامداد یعنی در همان ساعتی که در تاریخ ۱۳ دی ۱۳۹۸، سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس به شهادت رسیدند، صورت گرفته است.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار