استاندار فارس:

دوام و بقای کشور مرهون ایثار شهداست

«ایمانیه» گفت: شهدا ستون و عمودهایی هستند که جامعه را محکم نگاه داشته‌ و حفظ کرده‌اند و دوام و بقای جامعه مرهون ایثار و رشادت آنها است.
کد خبر: ۵۳۶۵۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸ - 28July 2022

دوام و بقای کشور مرهون ایثار شهدا استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس در اولین یادواره ملی سرداران، امیران و سه هزار شهید ایل قشقایی کشور که امروز در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد اظهار داشت: شهدا ستون و عمودهایی هستند که جامعه را محکم نگاه داشته‌ و حفظ کرده‌اند و دوام و بقای جامعه مرهون ایثار و رشادت آنها است.

استاندار فارس با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب که فرمود: « بزرگترین کار فرهنگی در کشور گرامیداشت یاد شهدا است» افزود: این قبیل یادواره‌ها باید باز تکرار شود تا برای نسل جدید که حماسه دفاع مقدس را لمس نکرده‌اند الگوسازی شود.

وی افزود: فارغ از این یادواره، ایل قشقایی همواره به ارادت به اهل بیت(ع) مشهور بوده و در همین شیراز عزاداری ماه محرم قشقاییها با شور و حرارت خاصی برگزار می‌شود و به این امر شهرت خاصی دارند.

ایمانیه در پایان گفت: قشقاییها خصوصیت خوب دیگری که دارند صفای باطن و وفاداری آنها است و این مهم در طول تاریخ چه در وفاداری به مرجعیت شیعه و چه در وفاداری به میهن و نظام بارها و بارها ثابت شده است و اوج آن در دفاع مقدس  با تقدیم 3 هزار شهید جلوه‌گر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار