مراسم وداع با پیکر شهید «تاش موسی» در رامسر برگزار شد
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، همزمان با شب عاشورای حسینی مراسم وداع با پیکر مطهر شهید مدافع حرم «مصطفی تاش موسی» با حضور مردم عاشورایی و شهیدپرور در مصلای جوادالائمه رامسر برگزار شد.
مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید مدافع حرم با حضور مسئولین، خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و اقشار مختلف مردم با عزاداری و سینه زنی همراه بود.
پیکر این شهید مدافع حرم امروز روی دست مردم شهرستان رامسر تشییع و در گلزار شهدای گالش محله آرام خواهد گرفت.
استان مازندران در ایام عزای سید و سالار شهیدان کربلا حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) میزبان کبوتران حرم بود و پیکر شهدای مدافع حرم «رحیم کابلی»، «محمد امین کریمیان» و «مصطفی تاش موسی» در نقاط مختلف استان استقبال، وداع و تشییع شد.
پیکرهای مطر شهیدان «رحیم کابلی» و «محمد امین کریمیان» همزمان با تاسوهای حسینی در شهرستان بهشهر و بهنمیر تشییع و خاکسپاری شد.
انتهای پیام/


