به گزارش دفاعپرس از یاسوج، «حسنعلی عزتخواه» مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد امروز در نشست کمیته تخصصی استقرار دبیرخانه راهبری کشوری درس آموزش قرآن و معارف اسلامی دوره متوسطه اول در استان، اظهار داشت: قرآن نه به عنوان یک کتاب درسی، بلکه کتاب زندگی است و استقرار دبیرخانه این کتاب ارزشمند برای اولین بار در استان کاری ستودنی و قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه برنامهریزی برای تولید محتوا و استفاده از ظرفیتهای ائمه جمعه، صاحبنظران و دبیران تخصصی درس قرآن و معارف اسلامی در دبيرخانه مورد توجه قرار گیرد، افزود: باید تا قبل از بازگشایی مدارس و در پروژه مهر فعالیتهای کمیته راهبری کیفیتبخشی درس آموزش قرآن و معارف اسلامی به خوبی تبیین شود تا بتوانیم در طول سال تحصیلی از همه ظرفیتها استفاده کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: تبیین الگوهای مشارکتی معلمان در راهبردهای آموزشی، اشاعه روشهای تلفیق قرآن و معارف به یکدیگر، همکاری با سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی و دفتر تالیف کتب درسی، شناسایی و بهرهگیری از اساتید و منابع معتبر در زمینه قرآن و معارف اسلامی جهت پاسخگویی به سوالات و شبهات معلمان و بسط، گسترش و اشاعه تجارب و دستاوردهای موفق معلمان از مهمترین اهداف دبیرخانه کشوری درس قرآن و معارف اسلامی است.
«محمد جمالی آرند» معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با اشاره به نقش پشتیبانی علمی ـ موضوعی دبیرخانههای راهبری دروس، از پیگیری و تلاش برای استقرار دبیرخانه در دوره دوم متوسطه در استان خبر داد.
«داوود نیکبخت» رئیس گروهای آموزشی و کیفیتبخشی ادارهکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست از برنامهریزی برای برگزاری همایش کشوری دبیرخانه درس قرآن و معارف اسلامی در آذرماه خبر داد.
وی افزود: تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیت معلمان پرتلاش و توانمند، نخبگان و فضای مجازی برای استمرار استقرار این دبیرخانه در استان برنامهریزی اصولی و مدون داشته باشیم.
انتهای پیام/