نشر اوامر فرمانده کل قوا در جامعه وظیفه بسیج است
به گزارش دفاعپرس از اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین «اکبر احمدی» مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نجفآباد، امروز (چهارشنبه) در جمع بسیجیان این ناحیه اظهار داشت: تلاش دشمن در فضای کنونی جامعه ما ایجاد شکاف بین مردم و نظام است و باید با هوشیاری و بصیرتافزایی در جامعه تلاش کنیم تا توطئه دشمنان ناکام بماند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج نجفآباد با بیان اینکه امروز باید جامعه را از نظر فکری و اعتقادی تقویت کرد، افزود: دشمن امروز فکر و عقیده و دین مردم ما را که رمز موفقیت و پیروزی آنها بر طاغوت و سلطنت بوده هدف قرار داده است.
حجتالاسلام «احمدی» گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت مقابله با تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگی و جنگ نرم تأکید کردهاند و وظیفه ما در بسیج توجه به سخنان و اوامر فرمانده کل قوا و بسط و نشر آن در جامعه است.
انتهای پیام/


