دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام در ردیف دانشگاه‌های برتر کشور

دانشگاه جامع امام حسین (ع) رتبه پنجم را میان دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرد.
کد خبر: ۵۵۶۳۹۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷ - 16November 2022

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، به نقل از مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) وزارت علوم تحقیقات و فناوری در آخرین رتبه بندی ۱۱۰ دانشگاه اصلی کشور، دانشگاه جامع امام حسین (ع) در میان دانشگاه‌های جامع کشور رتبه پنجم و در میان کلیه دانشگاه‌های جامع، صنعتی و عمومی کشور رتبه هشتم را کسب کرد.

براساس این گزارش، پیش از این نیز دانشگاه جامع امام حسین (ع) از سال ۱۳۹۵ در نظام ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه‌ها وارد شده است که براساس نتایج ارزیابی منتشر شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، این دانشگاه در سال ۱۳۹۵ حائز رتبه ۲۲، در سال ۱۳۹۶ حائز رتبه ۱۶، در سال ۱۳۹۷ حائز رتبه ۱۲ و در سال ۱۳۹۸ و سال ۱۳۹۹ موفق به کسب رتبه ۱۰ در بین دانشگاه‌های جامع کشور شده است.

دانشگاه جامع امام حسین (ع) جزء ۵ دانشگاه برتر کشور در رتبه بندی ISC قرار گرفت

دانشگاه جامع امام حسین (ع) رتبه ۵ را در میان دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرد

به نقل از مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) وزارت علوم تحقیقات و فناوری، «سید احمد فاضل‌زاده» رئیس مؤسسه ISC اظهار داشت: رتبه بندی و ارزیابی ۱۱۰ دانشگاه کشور توسط گروه رتبه بندی ISC انجام گرفت. نتایج این ارزیابی در جلسه ۹۵۸ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز یکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱ تأیید و مصوب شد که رتبه مطلق هر دانشگاه اعلام شود.

رئیس مؤسسه ISC گفت: در این رتبه بندی، معیار‌های کلی در ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در شش حوزه آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بین‌المللی سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات (با وزن پنج درصد) است.

وی افزود: هر کدام از این معیار‌های اصلی به تعدادی شاخص اصلی و زیر شاخص تقسیم می‌شوند که عملکرد دانشگاه در هر یک از آن‌ها به صورت جداگانه ارزیابی می‌شود.

دانشگاه جامع امام حسین (ع) جزء ۵ دانشگاه برتر کشور در رتبه بندی ISC قرار گرفت

فاضل‌زاده ادامه داد: اطلاعات مورد نیاز به منظور رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی از سه طریق جمع آوری شده است: اطلاعات پژوهشی که جمع آوری آن بر عهده گروه رتبه بندی ISC است، خوداظهاری دانشگاه‌ها که از طریق تکمیل پرسشنامه الکترونیکی رتبه بندی توسط رابطین در دانشگاه‌ها به دست می‌آید و نیز برخی اطلاعات آموزشی که از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سازمان‌های زیر مجموعه در اختیار گروه رتبه بندی قرار داده می‌شود.

وی گفت: در رتبه بندی سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹، مجموعا تعداد ۱۱۰ دانشگاه حضور داشتند که اطلاعات آن‌ها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و براساس ماموریت، هر یک دسته بندی شده و مورد رتبه بندی قرار گرفته اند. تفاوت این دسته بندی با رتبه بندی سال‌های پیش این است که در این دسته بندی، دانشگاه‌های زیرنظام به صورت مستقل است.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار