به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی فانوس، ویژه تولیدات هنری دفاع مقدس ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سراسر کشور که عصر امروز (چهارشنبه) در شهر اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: اینکه مراسم معنوی اختتامیه جشنواره فانوس در بیستوپنجم آبان در اصفهان برگزار میشود بهخاطر هدایتی است که شهدای این روز در عملیات محرم برای ما ایجاد کردند تا امروز بتوانیم بخشی از رشادتهای آن عزیزان را مرور و مطرح کنیم.
وی سلام گرم سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح و سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس را به خانوادههای شهدا، ایثارگران، رزمندگان و هنرمندان حاضر در این جشنواره ابلاغ کرد و بهنمایندگی از ستاد کل نیروهای مسلح از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس این استان و مسوولین استانی قدردانی کرد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بازتعریف مفاهیم دفاع مقدس با زبان هنر را ضروری دانست و گفت: طی سالهای گذشته در انتقال مفاهیم دفاع مقدس کمکاری شده است.
وی با بیان اینکه شهدا با نثار خون خود دشمنِ متجاوز را که بهقصد تجزیه میهن اسلامی و ساقط کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی تجاوز کرده بود با هدایت امام (ره) ناکام گذاشته و شکست دادند، گفت: رزمندگان ما با ارادتی که به فرمان امام (ره) داشتند دشمن سرسخت جمهوری اسلامی ایران را شکست دادند و افتخار آفریدند؛ آیا این افتخار و احساس غرور برای نسل حاضر و نسلهای آینده نیست؟
امیر سهرابی با تاکید براینکه شهدا رفتند تا برای ما پیروزی بیآفرینند، تصریح کرد: رزمندگان در دفاع مقدس مردانه ایستادند و دشمن متجاوز را با همهی پشتیبانیها به شکست واداشتند و برای کشورمان امنیت ایجاد کردند، آیا این دستاورد کمی است؟
وی افزود: اینکه دشمنان ما بعد از ۴۰ سال جرائت تجاوز به کشورمان را ندارند آیا کم قدرتی است؟ این قدرت ناشی از ایثارگری رزمندگان و شهدا در ۸ سال دفاع مقدس است که باید به نسل امروز و آیندهگان منتقل شود.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تاکید بر اینکه برای انجام و بیان رسالت شهدا نوبت نوبتِ هنرمندان است، با طرح این پرسش که آیا تاکنون توانستهایم گوشهای از این ایثارگریها را متبلور و بهجامعه معرفی کنیم، تصریح کرد: چقدر موفق بودهایم تا آن دلاورمردیها را برای نسل حاضر و جوان ارایه کنیم؛ آیا موفق بودهایم؟
وی به روند رو به رشد جشنواره ملی فانوس در شمشمین دوره خود اشاره کرد و با تاکید براینکه در جشنواره دوره اول ۶۰۰ اثر داشتهایم که امروز به بیش از ۷ هزار اثر رسیده است و این نشاندهنده پیشرفت ماست، افزود: آثاری که در بخش هنر دفاع مقدس تولید شده است آیا گوشهای از دلاورمردیهای رزمندگان را به نمایش گذاشته است ؟
امیر سهرابی ادامه داد: چقدر از ایثارگری مادران و همسران رزمندگان و شهدا سخن گفتهایم و آیا توانستهایم رسالت مادران و همسران را متبلور کنیم؟
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بیان نقش زنان در دفاع مقدس برای دختران نسل امروز را ضروری دانست و با تاکید بر اینکه چقدر در این زمینه موفق بودهایم درحالی که وظیفه ما انتقال پیام برای نسل جدید است، خاطرنشان کرد: رسالت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس انتقال پیام و فرهنگ دفاع مقدس به نسل حاضر و به شیوه هنری است.
امیر سهرابی انعکاس آثار هنری مرتبط با دفاع مقدس در فضای مجازی را مورد تاکید قرار داد و با طرح اینکه چقدر آثار ما تاثیرگذار و دارای بیننده بوده و اثرگذار است، ادامه داد: موزههای دفاع مقدس در ۲۴ استان ساخته شده اما محتوای آنها بهخوبی طراحی نشده، که بر این اساس از هنرمندان درخواست میکنیم برای طراحی محتوایی به ما کمک کنند.
وی تولید محتوای هدفمند برای موزههای دفاع مقدس را یک ضرورت اجتنابناپذیر دانست و خاطرنشان کرد: جامعه هدف ما کودکان، نوجوانان و جوانان هستند؛ لذا از هنرمندان تقاضا داریم آنچه که باید برای انتقال پیام دفاع مقدس بیان شود را به زبان هنر دربیاورند تا در جشنواره بعدی فانوس شاهد آثار فاخر و اثرگذار بیشتری باشیم.
انتهای پیام/ ۱۲۱