به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «مراد قرالو» رئیس عقیدتی سیاسی مرکز آموزش و پژوهش شهید سپهبد صیاد شیرازی ارتش در گفتوگو با ویژهبرنامه «عصر مقاومت» اظهار داشت: سردارانی که در جبهه مقاومت به دفاع از اسلام میپردازند، رهرو الگوهای بزرگی هستند که از ابتدای تاریخ اسلام تاکنون برخی از آنان را میشناسیم. برخی از یاران باوفای امیرمؤمنان (ع) همچون جناب مالک اشتر یا حتی وجود اقدس قمر بنیهاشم حضرت اباالفضل (س) از جمله این شخصیتهای الگو و تراز هستند که امثال شهید سلیمانی و سایر شهدای قهرمانها، هرکدام به یکی از مظاهر اخلاقی و کراماتشان تمسک میجویند.
حجتالاسلام قرالو افزود: این یک موضوع شخصی نیست که یک فرد در جبههای با کیفیت و مشخصات اینچنینی حضور پیدا کند و این حضور، به خاطر مسائل شخصی و فردیاش باشد بلکه در حقیقت فعل و انفعالاتی که در زندگی معنوی حاج قاسم صورت میگرفت، او را به درجهای از اخلاص میرساند که نسبت به سرنوشت برادران و خواهران دینیاش و همه مظلومان عالم احساس مسئولیت میکرد.
رئیس عقیدتی سیاسی مرکز آموزش و پژوهش شهید سپهبد صیاد شیرازی ارتش ضمن تبیین برخی فرازهای شخصیتی شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: مطالب زیادی درباره حاج قاسم میتوان گفت و جانفشانیهای زیادی از ایشان دیده شده، اما زیباترین نگاه به شخصیت سردار سلیمانی این است که از منظر رهبر معظم انقلاب به بررسی ابعاد ایشان بپردازیم تا بدانیم آنطور که رهبری میفرماید، حاج قاسم شجاعت و تدبیر را بهصورت توأمان داشت و هم بهقدری خردمند بود که زیرکانهترین برنامهها را در میدان اجرا کند و هم آنقدر شجاع بود که تنها در با شدیدترین خطرها روبهرو شود. اینچنین بود که نهفقط در دوران مبارزه با داعش بلکه حتی در دفاع مقدس و تأمین امنیت جنوب کرمان در برابر اشرار مسلح، تدبیر و هوشمندی حاج قاسم باعث میشد تا منطق اثرگذار و الهام بخشی در قالب میدانی و راهبردی به وجود بیاید و قلوب انسانها را حول خود جمع کند.
وی ادامه داد: اخلاص و دوری از تظاهر و ریا، یکی دیگر از ویژگیهای شخصیتی حاج قاسم بود که نشان از مراقبت ایشان از حدود الهی داشت. این موضوعی زمانی شاخصتر میشود که بدانیم در بزنگاههای جنگی شاید برخی فرماندهان نظامی، حدود شرعی را رعایت نکنند و در بحبوحه پربلای جنگ، پیروزی را اولویت اصلی خود بدانند، اما حاج قاسم شخصیتی داشت که حتی در حق دشمن هم حدود شرعی را مراعات میکرد. به خاطر همین جوانمردیها هم بود که نفوذ شخصیتی ایشان روزبهروز بیشتر میشد و در نهایت، کینه دشمن از این شخصیت عظیم را بهجایی رساند که در شب تاریک و در موقعیتی کاملاً ناجوانمردانه، ایشان را به شهادت رساندند.
حجتالاسلام قرالو تصریح کرد: آنها از رویارویی با قاسم سلیمانی ذله شده بودند، زیرا او ذوب در انقلاب و ولایت بود و در شرایطی که دشمنان رؤیای تجزیه و فروپاشی ایران، عراق و سوریه را در ذهن میپروراندند تا در نهایت حزبالله لبنان و گروههای مقاومت اسلامی در فلسطین تنها بمانند، این قاسم سلیمانی بود که به میدان آمد و نهتنها از تحقق این برنامه جلوگیری کرد بلکه چنان وحدت و همدلی فراگیری در منطقه به وجود آورد که در برخی برههها، حتی مرز محسوسی میان عراق و سوریه وجود نداشت و رزمندگان مقاومت روزی در خاک عراق و روزی در محدوده سرزمینی سوریه، بینی تروریستهای تکفیری را به خاک میمالیدند.
انتهای پیام/ 241