به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ایلام، سرتیپ دوم پاسدار «جمال شاکرمی» فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام (امروز شنبه) در مراسم یادواره شهید «محمدرضا فتاحی» در ایلام اظهارداشت: جوانان ما باید شهدا را سرمشق، الگو و اسوه خود در کارها و زندگی قرار دهند و از خط و مشی شهدا بهره گیرند.
سردار شاکرمی با تاکید بر ضرورت انتقال سیره زندگی و پیام شهدا به نسل جوان امروز، یادآور شد: انتقال پیام و آرمان های شهدا به نسل امروزی و جوانان را از جمله اهداف برگزاری یادواره های شهدا است و بایستی فضایی فراهم شود که حضور جوانان ما در این یادواره ها بیش از گذشته باشد.
وی ادامه داد: اگر رشادتها و جانفشانی شهدا و ایثارگران نبود، امروز ما در آرامش نبودیم و به برکت وجود همین شهداست که ایران اسلامی دارای اقتدار و استقلال در همه ابعاد است.
فرمانده سپاه امیر المومنین(ع) استان ایلام تاکید کرد: شهید فتاحی مظهر مردانگی در مقابل سختی هاست، این شهید بزرگوار بارها به مناطق مختلف جبهه ها اعزام شد و در کنار آن هم زیربمباران های آن زمان شهر ایلام در بیمارستان مصطفی خمینی(ره) کارش را به بهترین نحو ممکن انجام می داد و با تمام وجود در خدمت مردم بود تا اینکه در آخرین اعزام خود به مناطق عملیاتی در داخل یک بالگرد در آسمان به آرزوی همیشگی خود دست یافت.
انتهای پیام/