رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در چهارمین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر این بنیاد:

بی‌توجهی به خلاقیت و زمان‌شناسی عامل توطئه‌های فرهنگی دشمنان بوده است

قاضی‌زاده هاشمی در چهارمین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر بنیاد شهید و امور ایثارگران، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را ضامن بقای انقلاب اسلامی دانست و گفت: بی‌توجهی به خلاقیت و زمان‌شناسی عامل توطئه‌های فرهنگی دشمنان بوده است.
کد خبر: ۵۶۷۵۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳ - 16January 2023

بی‌توجهی به خلاقیت و زمان‌شناسی عامل توطئه‌های فرهنگی دشمنان بوده استبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر روز گذشته (یکشنبه) در چهارمین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت ایام ولادت حضرت فاطمه (س) اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) نمونه بارزی برای اجرای امر به معروف در جامعه بودند و در بالاترین سطح برای برقراری حکومت صالح و مقابله با مستکبران، ظالمان و سلطه‌گران تلاش کردند. این درس را ما از حضرت زهرا (س) به عنوان مادر و صاحب مکتب اسلام یاد گرفتیم و ایشان باعث تداوم امامت در جامعه شدند و تلاش کردند تا مفهوم دیگری جایگزین ولایت نشود. ولایت به تاراج نرود و حاکمیت الله تبدیل به حاکمیت اشخاص نشود.

معاون رئیس جمهور افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمانی برای امر به معروف است که ایثارگران این موضوع را مورد توجه قرار دارند، ایثارگر کسی است که در راستای برنامه‌های حضرت زهرا (س) حرکت می‌کند و جان خود را کف دست گرفت و برای حمایت از نظام ولایی در مقابل معاندان ایستادگی کرد. زمانی معاندان در زمان رژیم طاغوت، در گروه‌های تجزیه‌طلب اوایل انقلاب و زمان دیگری دشمنان خارجی توطئه کردند و ایثارگران از جمله، شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان نقش مهمی در میدان امر به معروف داشتند و بنیاد وظیفه تکریم ایثارگران را به عهده دارد و قصد دارد تا مردم را با امر به معرف و تولی و تبری آشنا کند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه کار ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین شناخت از امامت است، گفت: اینکه به مردم جامعه بگوییم که قهرمانان این دوره چه کسانی هستند و جامعه نسبت به آن‌ها چه مسئولیتی دارد از کارکرد‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران است و باید یک نظام ارزیابی دقیق تعیین کند که بنیاد در این زمینه چقدر اثرگذار بوده است.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: شاخص عینی و قابل قضاوت اقدامات، در فضای عمومی کشور است و در جامعه مشخص می‌شود که فعالیت‌ها تا چه میزان اثر مثبت و منفی داشته است. در مورد کارکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان صدا و سیما و سازمان تبلیغات اسلامی نمی‌توان گفت که کدام دستگاه موفق عمل کرده است و کدام دستگاه موفق عمل نکرده است، اما دشمنان در برخی عرصه‌ها موفق عمل کرده‌اند به این دلیل که در برخی موضوعات خلاقیت و زمان‌شناسی از دست رفته و امور فردی اولویت پیدا کرده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه بیشترین سؤال از بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص برنامه‌های معیشتی است و کمتر موضوعات فرهنگی مورد توجه قرار می‌گیرد، گفت: از من به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که خادم خانواده ایثارگران هستم بزرگترین سؤال در مورد معیشت ایثارگران مطرح می‌شود و بنیاد از نهادی راهبردی به نهاد خدماتی و معیشتی تبدیل شده است و مسئولیت در حوزه فرهنگ ایثار فراموش شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فرزندان شهدا و جانبازان امانت هستند و وظیفه اصلی ما نسبت به آن‌ها تربیتی است در حالی که بیشتر مسئولان و خانواده‌های ایثارگران وضعیت معیشت ایثارگران از جمله خدمات مسکن، اشتغال و درمان ایثارگران را مطالبه می‌کنند، به دلیل عدم توجه و معرفی برنامه‌ها و همچنین مشکلات معیشتی حوزه فرهنگی مهجور مانده و در اقدامات فرهنگی پرسشگری و مطالبه‌گری صورت نمی‌گیرد.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی در دستگاه‌های مختلفی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد‌های دیگر، گفت: مدل حکمرانی در نحوه اداره کشور باید با نگاه به حوزه فرهنگی باشد. آثار و اقدامات فرهنگی از جمله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اگر از بین برود انقلاب باقی نمی‌ماند. دشمن فهمیده است که نقطه ضعف کجا است و باید توجه کنیم که رویکرد و معیار اساسی انقلاب اسلامی رویکرد فرهنگی است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به مشکلات کشور، گفت: عدم احترام به قانون باعث می‌شود که به موضوعاتی مانند حجاب که قانون الهی و مدنی است، بی‌توجهی شود. باید مسئولانی که به قانون بی‌توجهی می‌کنند بازخواست شوند و مسئولانی که به قانون توجه می‌کنند مورد تشویق قرار بگیرند و در طولانی مدت آثار فرهنگی نتیجه به جا خواهد گذاشت. در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید ذائقه‌ها را تغییر دهیم و غفلت‌ها کنار گذاشته شود، زیرا بنیاد شهید و امور ایثارگران نهاد انقلابی و افضل نهاد‌ها است و باید تلاش شود که باور‌های درست به دیگران منتقل شود. در نظام انتخاب و انتصاب مدیران در بنیاد و همچنین نظام آموزشی کارکنان تلاش شده است تا مسیری استاندارد طراحی شود و به موضوعات فرهنگی توجه کافی صورت گیرد.

در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین «کاظم صدیقی» رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر کشور، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» را به عنوان رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر بنیاد شهید و امور ایثارگران و حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «سید صالح یاسینی» را نیز به عنوان جانشین وی معرفی کرد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار