به گزارش دفاعپرس از ساری، «سعید کهنسال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران امروز در جمع خبرنگاران با اشاره برگزاری کمیسیون تعیین درصد جانبازی در این بنیاد، اظهار داشت: این کمیسیون با حضور ۳۰۰ تن از جانبازان مازندرانی طی ۲ روز در مجموعه ایثار در ساری برگزار شد.
وی افزود: در این کمیسیون پزشکان متخصص به همراه تیم برگزاری، پروندههای جانبازان و ایثارگران را در گروههای حالت اشتغال و تعیین درصد بر اساس ماده ۲۲ و ۲۶ مورد بررسی و اعلام نظر کردند.
کهنسال اذعان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد هشت جلسه کمیسیون پزشکی برگزار شد که ۳ هزار تن از ایثارگران و جانبازان عزیز در آن شرکت کردند.
وی افزود: از این مجموع ۲ هزار نفر از این عزیزان در کمیسیون حق پرستاری، تعیین درصد و حالت اشتغال شرکت کردند، همچنین هزار مورد در رابطه با حق پرستاری خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران بوده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران اذعان داشت: این کمیسیونها در بخشهای تعیین درصد جانبازی، حق پرستاری والدین، جانبازان و حالت اشتغال با حضور پزشکان اعزامی از کمیسیون بنیاد مرکز برگزار شد.
وی در رابطه با نحوه شرکت جانبازان در کمیسیون پزشکی گفت: اولویت اصلی ما با آن دسته از افرادی است که تاکنون در کمیسیون پزشکی شرکت نکردند، همچنین جانبازانی که دارای بیماری حاد ناشی از عوارض جانبازی هستند در کمیسیون پزشکی شرکت داده میشوند.
کهنسال در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه ۷۰ پزشک در سطح استان کار پایش سلامت و خدمات درمانی جامعه معزز ایثارگری را بر عهده دارند، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۳۹۰ نفر از خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران مازندران مورد پایش سلامت قرار گرفتند.
وی، ارائه خدمات درمانی ویژه به جامعه هدف، تعیین اولویتهای خدمات بهداشتی، درمانی، توانبخشی و بازتوانی تمامی ایثارگران از جمله والدین، همسران و فرزندان معزز شهدا، جانبازان و آزادگان تحت تکفل آنان با توجه به شرایط عمومی و اختصاصی و بیماریهای زمینهای را از جمله اولویتهای خدمات درمانی بنیاد مازندران ذکر کرد و گفت: ویزیت ماهانه و تخصصی، چکابهای دورهای و اردوهای آموزشی از مهمترین اقدامات طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران بیان کرد: طرح پایش سلامت ایثارگران شامل والدین شهدا، جانبازان شیمیایی با ضایعات متوسط و شدید، جانبازان ضایعه نخاعی، گروههای خاص، اعصاب و روان و جامعه ایثارگری بالای ۶۰ سال سن است، نگاه ما ارتقای سطح سلامت خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران است.
انتهای پیام/