به گزارش دفاعپرس از همدان، «محسن منصوری» معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری امروز (شنبه) در همایش بزرگداشت آیتالله محمد تقی مصباح یزدی، اظهار داشت: مهمترین نیاز و اولویت اساسی کشور مساله کادر سازی بود و علامه مصباح بعد از پایان تحصیلات حوزه به این نقطه متمرکز شد.
منصوری افزود: مهمترین اولویت شخصیت مصباح یزدی که برکات آن هم اینک در نقاط مختلف کشور از جمله بدنه دستگاههای اجرایی، سایر حوزههای فرهنگی و اجتماعی متبلور است، کادر سازی است.
معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: چنانچه موضوع مهم کادر سازی در زمان خود اینگونه مورد توجه قرار نمیگرفت هم اینک کشور با مشکلات جدی و مهمتری نسبت به چالشهای کنونی مواجه میشد.
وی با بیان اینکه نهادسازی مترقی و ساختار سازی را وی ابداع کرد که کمتر به آن پرداخته شده است ادامه داد: در حالیکه علامه مصباح نهاد مترقی موسسه حضرت امام راحل، مجموعههای اقماری حول این موسسه و نشریاتی را پایه گذاری کردند که ابزار و مرکب رسیدن به این اهداف است.
منصوری با اشاره به اینکه علامه مصباح در نظامات فکری، مسایل دینی و حوزوی یک معماری متفاوت را در موسسه حضرت امام (ره) انجام داد گفت: وی در کنار توجه به مسایل کلان و اصولی از بسیاری جزئیات نیز غافل نشد.
وی با بیان اینکه آیت الله مصباح با ویژگیهایی نظیر زمان شناسی و اولویت شناسی شناخته می شود اظهار داشت: این شخصیت در عصر خود موضوعات اصلی و بنیادی را به عنوان یک اصل دنبال میکرد.
منصوری ادامه داد: علامه طباطبایی به میدان داری شناخته می شود چرا که وی به جای گوشه نشینی در زمان مورد نیاز وارد عرصه مبارزه شده و در این راستا هزینههایی نیز داد.
وی یادآور شد: بررسی تاریخ انقلاب اسلامی نشان دهنده این است که برخی علما با وجود رتبه برتر علمی اما در میدان مبارزه حاضر نمیشدند چرا که ورود به این عرصه با هزینه دادن همراه است.
معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: در دوره اصلاحات آیت الله مصباح در صدر تهاجمات و انتقادات چند جریان قرار گرفت چرا که کثرت حضور وی در میدانهای فکری و نظری، سخنرانیهای مختلف و کادر سازی موجب قرار گرفتن علامه مصباح در آماج انتقادات در جریان داخلی و خارجی شده بود.
وی افزود: هر چه دشمن محکم تر جلو میآمد علامه مصباح قویتر، مومنانهتر و جدیتر از قبل در صحنه مبارزه حضور یافته و جان و آبروی خود را در این راه هزینه کرد که این اقدام موجب عزتمندی او شد.
منصوری ادامه داد: مکتب این عالم ربانی از جنس تواضع و مردمداری بود و ولایتمداری ایشان و تعلق خاطر به رهبر معظم انقلاب مثال زدنی است هر چند در حیطه علمی و نظری صاحب درس و سبک بودند.
وی بیان داشت: تقویت ولایت و حکم ولایت جزو ارکان همه تصمیمها و مشورتهای سیاسی علامه مصباح بود انصاف او در مواجهه با مصادیق مختلف، جذب حداکثری نسبت به همه افراد از دیگر ویژگی های این شخصیت است.
معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری اظهار داشت: نگاه علامه مصباح جذب حداکثری بود همچنین استحکام شخصیت در همه مراحل زندگی، استمرار، استقامت و پافشاری در مسیر و موضع درست و حق از ویژگی بارز ایشان بود.
منصوری متذکر شد: این عالم ربانی با وجود اینکه علامه زمان و مطهری زمان خود بود ولی برای یک شخص عادی ساعت ها و سلسله جلسات اختصاص داده و با ادبیات همان فرد با وی برخورد میکرد.
انتهای پیام/