به همیت باغ موزه دفاع مقدس

نقش تبلیغات در دفاع مقدس مستند سازی می شود

به همت و پشتیبانی باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت شهرداری تهران و با حضور پیشکسوتان فرهنگی دفاع مقدس نقش تبلیغات در دوران دفاع مقدس در حال تدوین ،تبیین و مستند سازی است.
کد خبر: ۵۶۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶ - 05November 2015

نقش تبلیغات در دفاع مقدس مستند سازی می شود

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار محمد علی آسودی  دبیر کارگروه تدقیق اطلاعات و احصاء تاریخ شفاهی تبلیغات جنگ باغ موزه دفاع مقدس با اعلام این مطلب گفت: متاسفانه پس از پایان جنگ تحمیلی  اقدامات و فعالیت های تبلیغات در دوران دفاع مقدس مغفول ماند و  تدوین نشد تا اینکه از سال 92 با حمایت باغ موزه دفاع مقدس تدوین و تبیین این نقش با حضور پیشکسوتان فرهنگی دفاع مقدس آغاز و تاکنون  34 جلسه تدقیق اطلاعات و احصای تاریخ شفاهی تبلیغات جنگ برگزار شده است .

سردار آسودی افزود: در این جلسات با هدف تبلیغ و ترویج معنویت و حفظ روحیه رزمندگان و آحاد مردم و مقابله با عملیات روانی دشمن دوازده راهبرد کلان را دنبال کرده و در ذیل این راهبرد ها ، راهکارها ، اقدامات و فعالیت هایی در سه سطح  راهبردی ،عملیاتی و تاکتیکی تعیین کردیم .

وی بیان داشت : 39 نهاد در این حوزه فعالیت داشته اند و 50 شخصیت حقیقی و حقوقی در این جلسات فهرست شده اند که در حال بررسی تاثیر آنان در تبلیغات جنگ هستیم.

آسودی با اشاره به فعالیت های تبلیغات درجبهه و پشت جبهه تصریح کرد: فعالیت های تبلیغات و نقش آن در پشت جبهه اعم از کشور ، منطقه غرب آسیا و دیگر کشور های جهان در 32 محور کارکردی  ، در جبهه ها در چهار بخش پدافند با 28 محور ،زمان آفند و قبل از عملیات 32 محور و در حین عملیات 15 محور و بعد از عملیات 27 محور مورد بررسی و تدقیق اطلاعات قرار گرفته است .

وی گفت : پیش بینی ما این است که حداقل به 3 سال کار نیاز داریم تا کار مطالعاتی و تحقیقاتی این کار گروه تبدیل به سندی برای ارائه به مخاطبان باغ موزه دفاع مقدس شود.

مسئول کارگروه تدقیق اطلاعات تبلیغات جنگ خاطر نشان کرد: تا کنون توسط این کارگروه  ومشابه این جلسات در 15 استان راه اندازی شده است و امیداورم بتوانیم این روند مثبت را ادامه دهیم .

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها