به گزارش دفاعپرس از خرم آباد، «فرهاد نامداری» رئیس پارک علم و فناوری لرستان امروز (سه شنبه) در برنامه گفتگوی فجر آفرینان رادیو انقلاب با اشاره به اینکه در طول چهار دهه گذشته فشارهای زیادی بر ایران وارد شده است، اظهار داشت: مسیر سازندگی و پیشرفت کشور با وجود تحریمها و فشارها رو به جلو بوده به نحوی که کشور ما طی سالیان گذشته به لحاظ تولید علم به رتبه شانزدهم دنیا رسیده و این دستاورد بسیار مهم حاصل زحمات و تلاش دانشمندان و همکاران ما در دانشگاهها است.
وی با اشاره به اینکه یکی از گفتمانهای انقلاب بحث «ما میتوانیم» است، افزود: حوزه فناوری حوزه خلق ثروت بوده و برای انگیزه مضاعف دادن به جوانان و شتاب گرفتن پیشرفتها، حمایتهای دولت بسیار مهم است که خوشبختانه با کارهایی که در سالیان اخیر انجام شده در زمینه تعداد ثبت اختراعات و میزان تولید در شرکتهای فناور و دانش بنیان شاهد جهشهای بسیار خوبی بودهایم.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان، بحث جهاد تبیین را از موضوعات بسیار ضروری دانست و ادامه داد: دستاوردهای علمی و فناوری انجام شده باید به عموم مردم و خصوصاً جوانان، نوجوانان و حتی کودکان نشان داده شود و پارک علم و فناوری لرستان در راستای انجام این رسالت و ایجاد انگیزه برای قشر جوان و نوجوان، در نمایشگاه توانمندیهای لرستان که هفته گذشته در استان برپا شد، حضور یافت و دانش آموزان مدارس ضمن بازدید از غرفه پارک از نزدیک با دستاوردهای جوانان فناور استان آشنا شدند.
نامداری با اشاره به برنامههای پارک علم و فناوری در راستای آشنایی نسل پنجمیهای انقلاب با پیشرفتهای کشور، بیان کرد: پارک علم و فناوری لرستان در نظر دارد در راستای تبیین فناوری برای جوانان و ایجاد انگیزه برای تشویق آنها به سمت خلاقیت و فناوری و ورود به رشتههایی که دارای خلاقیت و فناوری هستند برنامه مهر دانش را در استان اجرا کند.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای حوزه خدمات فنی و مهندسی ارزآوری بالایی برای کشور دارند، از کاهش میزان علاقه مندی جوانان به رشتههای ریاضی و فیزیک در سالهای اخیر ابراز نگرانی کرد و گفت: در این راستا امسال با هماهنگی استانداری بازدیدهای دورهای جوانان و نوجوانان از دستاوردهای فناورانه استان را افزایش دادهایم تا جوانان با اطلاع از این موضوع به سمت انتخاب رشتههای فنی گرایش یابند.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان با اشاره به طرح «باغ علم و فناوری»، پارک علم و فناوری لرستان، اظهار کرد: جامعه هدف ما در این طرح دانش آموزان ابتدایی تا دبیرستان استان هستند.
نامداری، افزود: کلیات این طرح آماده شده و منتظر ورود سرمایه گذار هستیم تا با ایجاد انگیزه در دانش آموزان برای گرایش به رشتههای دانشگاهی موردنیاز فناوری بتوانیم اقدام مفیدی انجام دهیم و در آینده شاهد رفع نیازهای فناورانه استان و کشور توسط این دانش آموزان باشیم.
وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در حوزه فناوری و دانش بنیان بسیار سودمند و تضمین شده است، اضافه کرد: در قالب تفاهم نامهای که با آموزش و پرورش منعقد شده؛ در نظر داریم پژوهش سراهای دانش آموزی استان را به خانه خلاق تبدیل کنیم که دانش آموزان و معلمان فناور با حضور فناوران بتوانند در این خانهها فعالیتهای فناورانه خود را انجام دهند.
انتهای پیام/