۴۴ سال افتخار/ امام جمعه شهرستان بدره:

پیام قدردانی امام جمعه شهرستان بدره از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حجت‌الاسلام «دانیاری» با صدور پیامی از حضور حماسی مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان بدره در یوم الله ۲۲بهمن ماه ١۴٠١ قدردانی کرد.
کد خبر: ۵۷۲۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۴ - 11February 2023

پیام قدردانی امام جمعه شهرستان بدره از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمنبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین «محسن دانیاری» امام جمعه شهرستان بدره با صدور پیامی از حضور حماسی مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان بدره در یوم الله ۲۲بهمن ماه ١۴٠١ قدردانی کرد.

متن پیام به شریح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ لاَيَطَئُونَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ ... إِلاَّ كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ
▫️هيچ گامى كه موجب خشم كافران مى‌‏شود برنمى‏‌دارند مگر اينكه به خاطر آن، عمل صالحى براى آنها نوشته مى‌‏شود. توبه آیه ۱۲۰

اینک بار دیگر در یوم الله ۲۲ بهمن در چهل وچهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، پیام انقلاب اسلامی ایران در گوش میلیون‌ها آزاده حقیقت جو در سرتاسر گیتی طنین انداز شد، بار دیگر شهرستان بدره به زنان، مردان، جوانان و کودکان خود بالید و این روز شکوهمند را برای دشمنان ایران و اسلام به روز یأس و نومیدی تبدیل نمود.

اینجانب ضمن بزرگداشت ایام فجرچهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند و افتخار آمیز انقلاب اسلامی از تمامی آحاد و اقشار مختلف مردم شهید پرور و ولایت مدار شهرستان بدره بویژه دانش آموزان و نونهالان، نوجوانان و جوانان عزیز که در راهپیمائی شکوهمند یوم الله ۲۲بهمن با حضور آگاهانه ضمن نمایش اقتدار، همبستگی و وحدت مردم شهرستان که در حقیقت تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) بود صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها