استاندار گیلان:

خون مطهر شهدا ضامن انقلاب اسلامی است

«عباسی» با اشاره به جایگاه رفیع شهدا گفت: خون مطهر شهدا تضمین‌کننده انقلاب اسلامی است و باید راه شهدا را ادامه دهیم.
کد خبر: ۵۷۳۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۵ - 16February 2023

خون مطهر شهدا ضامن انقلاب اسلامی استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «اسدالله عباسی» استاندار گیلان امروز در آیین رونمایی از ۴۴ عنوان کتاب حوزه دفاع مقدس در دانشکده علوم پایه گیلان با اشاره به اهمیت پیروی از راه و مسیر شهدا اظهار داشت: ما تحت امر ولایت‌فقیه، هدف خود را انتخاب کرده‌ایم و معتقدم با قدرت باید مسیر و راه شهدا را ادامه دهیم.

وی به حضور گسترده و باشکوه مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن امسال اشاره و بیان کرد: مردم در ۲۲ بهمن امسال بار دیگر شکوه، عظمت و اقتدار نظام اسلامی را به نمایش گذاشتند و دشمنان را مأیوس کردند.

عباسی با بیان اینکه همه محاسبات دشمنان با حضور مردم در راهپیمایی و حمایت مردم از نظام برهم ریخت گفت: حمایت دهه هشتادی‌ها، نودی‌ها و سرود سلام فرمانده به خودی خود شکل نمی‌گیرد بلکه از الطاف و عنایت خداوند بوده است.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با یادآوری حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در کنگره هشت هزار شهید گیلان خاطرنشان کرد: با دعای شهدای این خطه در آن سال شاهد حضور سردار دل‌ها در کنگره شهدای گیلان بودیم.

استاندار گیلان با اشاره به جایگاه رفیع شهدا و خیرات و ثمرات آنان برای جامعه تصریح کرد: خون مطهر شهدا تضمین‌کننده انقلاب اسلامی است و ایران اسلامی امروز با وجود تمام فشار‌های دشمن، مقتدرانه به راه خود ادامه می‌دهد.

عباسی به سفر اخیر رئیس جمهور کشورمان به چین در راستای یک برنامه راهبردی ۲۵ ساله و دکترین اقتصادی نظام اشاره و بیان کرد: هدف ما خدمت به مردم است چراکه مردم را، ولی نعمت خود می‌دانیم.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با تاکید بر تحریر دستاورد‌های انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، اضافه کرد: قلم‌فرسایی ادبیات دفاع مقدس و وقایع آن دوران جهت انتقال به نسل آینده باید مورد توجه باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار