به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه مشهد مقدس با اشاره به وقایع صدر اسلام، اظهار داشت: در زمانی که پیامبر اکرم (ص) و امام علی (ع) و امام حسن (ع) فرصتی را برای حکومت پیدا کردند وقتی به کلام این معصومین (ع) توجه میکنیم کلام و بیان نسبت به مردم انتقادی است و مردم آن دوران نتوانستند مطابق انتظارات عمل کنند و باعث مهجور ماندن خاندان عصمت (ع) شدند و در نهایت مردم آن دوران عاقبت به خیر نشدند و امروز وقتی در تاریخ نگاه کنیم حتی پیروان مکتبهای دیگر که برادران ما در مذاهب دیگر هستند از این مردم به نیکی یاد نمیکنند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم آذربایجان نسبت به پاسداشت شنبه تاریخی که یومالله دیگر ۲۲ بهمن را رقم زد، خاطرنشان کرد: مردم با حضور شگرف خودشان در سراسر این سرزمین به دشمنان خارجی فهماندند آن کسانی که روی مردم حساب دیگری کرده بودند اشکال محاسباتی داشتند و مردم مقابل اقلیت منفوری که خود را نماینده مردم ایران میدانستند ایستادند و با صدای بلند گفتند که حافظ انقلاب و نظام اسلامی هستند.
وی افزود: حتی در برخی استانها و مرکز استانها که اکثریت اهل سنت هستند تلاش کردند که در این ایام گسل را پررنگ کنند و برخی در سخنرانی خودشان حاکمیت را در مورد حقوق زنان مورد انتقاد قرار دادند در حالی که زنان ما با انقلاب رشد کردند و امروز شاخصهای سازمان ملل میگوید که زنان ما در عرصههای مختلف تحصیلات و سلامت پیشرفت کردهاند. مردم با این افراد نیستند و آنها را قبول ندارند و این عمق بصیرت ملت ایران است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: کشورهای غربی در ۴۰۰ سال گذشته تلاش کردند که خدازدایی ایجاد کنند و افرادی، چون «کوپر» میگفتند که خدا مرده است. در حالی که انقلاب ما با رهبری امام خمینی (ره) خدا را به زندگی مردم وارد کرد و مکتب و تفکر و سبک زندگی جدیدی را در زندگی مردم ارائه کرد، جهان مادی به دو گروه تقسیم شد یکی جهان مادی که سرمایه دارد و دیگری کمونیست بود که هر دو جهان در یک شعار مشترک هستند و اینکه خدا و آخرتی وجود ندارد و هرچه وجود دارد در این عالم است، اما تفکر دینی ما میگوید که ثروتمندان به فقرا رسیدگی کنند و فقرا نسبت به وسوسههای دنیا صبر کنند و انسان زمانی رشد میکند و زمانی افول دارد و تمام دنیا فرصت بزرگی برای آخرت است و این را فرزندان شهید امام (ره) به جامعه اثبات کردند به قول شهید حاج قاسم سلیمانی کاری کردند شهید زندگی کنند و خدا آنها را انتخاب کرد و شهادت به آنها اعطا شد.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به حدود ۲۳۰ هزار شهید انقلاب اسلامی، گفت: ملتهای دیگر نگاه و رفتار کشور ایران را الگو قرار دادهاند و با مادیگرایی مبارزه کرده و مادی گرایی جهان سلطه را نمیتوانند تحمل کنند. غربگرایان تلاش کردند مادیگرایی را رواج دهند و در دهه ۶۰ تعداد زیادی از اندیشمندان غربی و صهیونیستی نشستهایی برگزار کردند و وارد برخورد سخت با انقلاب اسلامی شدند، گروههای تجزیهطلب به میدان آمدند و بعد کشورهای خارجی را علیه ایران تحریک کردند و در آن مقطع ۳۷ کشور به صدام کمک کردند.
معاون رئیس جمهور افزود: در دوران دفاع مقدس از ۱۳ کشور اسیر وجود داشت در حالی که حتی اجازه ورود سیم خاردار به کشور ما داده نمیشد و تهیه یک موشک به سختی بود و تجهیزات نظامی ما فرسوده شده بود و آمریکاییها که این تجهیزات را فرستاده بودند از آن پشتیبانی نمیکردند، اما این ملت با تکیه بر ایمان و لطف الهی ایستاد و دشمنان خود را شکست داد.
وی با اشاره به فتنههایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سالهای ۷۸ و ۸۸ در کشور وجود داشت، گفت: این فتنهها برای اعتبارزدایی از نظام و انقلاب اسلامی طراحی شد و قصد داشتند که نظام را مورد اتهام قرار دهند و رسانههایی مثل بی بی سی و سی ان ان برای پشتیبانی کسانی که آغشته به قدرت و دنیا بودند و حاضر هستند مطامع شخصی و قدرتطلبی را فدای منافع ملی و مکتب کنند وارد عمل شدند در حالی که این افراد در سال ۷۸ و ۸۸ کسانی بودند که سابقه حضور در انقلاب و همراهی با امام (ره) و حتی مقام معظم رهبری را داشتند تا اقدامات آنها برای مردم باورپذیر شود، این کلام دشمنان بود که اتفاق افتاد، اما بصیرت مردم این فتنهها را به عقب راند.
وی افزود: فتنه دوم در رابطه بین مردم و مستضعفان بود و از جنس فتنه اقتصادی در سالهای ۹۶ و ۹۸ بود که توده مردم را مورد هدف قرار دادند برای این که بگویند شما صبر و ایستادگی در مسیر انقلاب کردید، اما هیچ آورده معیشتی و اقتصادی برای شما وجود نداشت و همین تحریمهای اقتصادی را طراحی کردند. از سالها قبل بهانه دشمنان این بود که حقوق بشر در ایران نیست و اتفاقی برای دختر خانمی رخ داد که هیچ وقت ادعای آنها ثابت نشد، ولی بهانهای را برای اغتشاش و شورش و دوقطبی کردن مردم جامعه ایجاد کرد و افرادی از کشورهای خارجی که به آنها پول داده شد پمپبنزین آتش بزنند، اما مردم با بصیرت آنها را نیز به عقب راندند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در این فتنهها رویشهای زیادی رخ داد و ریزشهایی هم بود، گفت: در فتنهها برخی به دنبال این بودند که بگویند منشأ اختلافات فرهنگی است در حالی که انقلاب ما فرهنگی است، زیرا موضوع آن فلسفه و سبک زندگی است و در مکتب انقلاب داشتن زندگی خوب وسیلهای برای رسیدن به کمال و سعادت است. مسئولان وظیفه دارند که اقتصاد کشور را سامان دهند تا مردم فرصت بندگی خدا را پیدا کنند و خود اقدامات هدف نیست بلکه بستر است.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به سرمایهگذاریهای ۴۰ ساله توسط کشورهای خارجی و تربیت و آموزش افرادی برای شکاف بین مردم جامعه، عنوان کرد: کشورهای غربی فعالیت رسانهای زیادی علیه مردم ایران انجام دادند، سلبریتیسازی را برای شکاف بین مردم ایجاد کردند تا فاصله بین مردم و امام امت شکل بگیرد و رهبران قلابی برای ملت درست کنند تا کار نظام را یکسره کنند، اما این ملت بزرگ به مدد خون شهدا در این مسیر ماند، زیرا خون شهید بیدارگر و وحدتآفرین است. خون شهدای شاهچراغ، شهید «آرمان علیوردی» و شهید «روحالله عجمیان»، شهید «دانیال رضازاده»، شهید «حسین زینالزاده» و دیگر شهدا مانند خون شهدای کربلا درخشان است و کارشان بصیرتبخشی و روشنسازی است. انسانی که فطرت پاک نداشته باشد خشن و وحشی است برای همین وحشیگری نمایان و جنایت آنها معلوم شد.
معاون رئیس جمهور گفت: آنها که فتنه را راهاندازی کردند از جنس سلطهگران هستند مانند رفتار آمریکا و بیش از ۲۰۰ حمله به کشورهای جهان و جنایتهایی که انجام دادند در حالی که مدعی آزادی حقوق زنان هستند. سعی کردند از فرصت استفاده کنند، اما شهدای عزیز امنیت ما فداکاری کردند و مظلوم واقع شدند مانند شهدای شاهچراغ که مظلومانه برای زیارت رفتند لذا مردم متوجه شدند کلام آنها دروغ است و در شنبه تاریخی در حرکتی عظیم مثل ۲۲ بهمن در سراسر کشور حضور پیدا کردند که مقام معظم رهبری فرمودند که خدا را از بابت این ملت هوشمند شاکر هستند.
وی افزود: در تاریخ گهربار مردم ما مجاهدتهای عزتمندانه را در طول ۱۴۰۰ سال شاهد هستیم و علمای دین در مقابل قدرتهای خارجی و رژیم وابسته به میدان آمدند مانند نهضت تنباکو، مشروطه اول و دوم و ملی شدن صنعت نفت به میدان آمدند، ولی در آن زمان نیز عدهای از سلبریتیها و تحصیلکردهها آمدند و مردم را تشویق به بستنشینی در سفارت انگلیس کردند و رهبران آن زمان مثل شیخ فضلالله نوری را به دار آویختند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مردم ما بیدار هستند و اجازه نمیدهند تا تاریخ تکرار شود و حکومت دیکتاتوری رضاخانی و شاه سفاک تکرار شود، کسانی که دستشان به خون مردم آغشته است ادعای آزادی دارند در حالی که هنوز در مشهد و تهران و موزه عبرت کشتاری که انجام دادند باقی است و در بنیاد افتخار خدمت به خانواده شهدای انقلاب و جانبازان انقلاب را داریم و نباید جای شهید و جلاد عوض شود.
معاون رئیس جمهور با اشاره به برخی کمکاریها در روایت جنایتهای دشمنان، ادامه داد: در کتابهای درسی و تاریخی باید برای نسلهای آینده این جنایتها روایت شود و اینکه انگلیس باعث شد نیمی از خاک ما در طول این ۲۵۰ سال جدا شود و بر سر آب آشامیدنی با کشور همسایه دچار مشکل شویم. این ماهیت تلخ تاریخ ایران است و ملت ایران از این تاریخ درس گرفته و هوشیار است و امیدوار هستیم که به برکت خون شهدا این ملت حفظ شود.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به سفر رئیس جمهور به چین و دستاوردهایی که این سفر در حوزه بینالمللی برای کشور به همراه دارد، گفت: کشورهای غربی نظام ما را متهم میکنند که ارتباط بینالمللی با هیچ کشوری ندارد در حالی که نگاه دولت سیزدهم توازن ارتباط با غرب و شرق است و این ارتباطات بر اساس منافع ملت ایران است برخلاف این دیدگاه که ما باید با غرب رابطه داشته باشیم. به جای داد و ستدهای کوتاه مدت باید به دنبال ارتباطهای طولانیمدت باشیم و سرمایهگذاریهای طولانیمدت انجام شود. کشور ما از نظر منابع نفت و گاز مقام اول در جهان را دارد و برای سرمایهگذاری باید انتقال تکنولوژی صورت بگیرد.
معاون رئیس جمهور با اشاره به معاهده ۲۵ ساله کشور ایران و چین، گفت: برای رشد پایدار و احیای جاده ابریشم باید وارد تعاملات بلند مدت شویم و پیمان شانگهای و ایجاد رابطه با اوراسیا تحریم بانکی آمریکا را بیاثر کرده و رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که با ۱۳۰ بانک ارتباط برقرار شده و غربیها از این بابت عصبانی هستند که تلاشهای آنها بیفایده بوده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رشد دو برابری بودجه بنیاد برای حمایت از خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران گفت: با حمایت دولت و مجلس بودجه بنیاد در سال جاری دو برابر شد و در لایحه بودجه سال آینده ۵۰ درصد رشد در نظر گرفته شده است و فعالیتهایی که مغفول مانده است به طور جدی پیگیری خواهد شد. اقدامات خوبی در عرصه فرهنگی و هنری در دستور کار قرار دارد و کارهای نمایشی و هنری خوبی در تلویزیون انجام شد که بنیاد برای نمونه از عوامل سریال «بچه زرنگ» تقدیر کرد و فیلم سینمایی «اتاقک گلی» در مورد زندگی شهدا که محصول مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس بود موفق به دریافت سیمرغ در جشنواره فیلم فجر شد.
قاضی زاده هاشمی در پایان با اشاره به شهدای امنیت کشور که مظلومانه و غریبانه به شهادت رسیدند، گفت: امیدوار هستیم که خدای رحمان به ما کمک کنند و ما را مورد رحمت الهی خودش قرار دهند تا در مسیر آزمایشی که قرار داریم به پیروزی برسیم و این ایستادگی و استقامت ملت به لطف و رحمت خداوند است و ما مسئولان تلاش کنیم که وظیفه خود را به درستی به سرانجام برسانیم.
انتهای پیام/ 112