معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

مردم و مسئولان استان سیستان و بلوچستان با انسجام آبادانی استان را رقم بزنند

حسینی همگرایی و هم افزایی مدیران دستگاه‌های دولتی و انسجام مردم را به عنوان مولفه‌های اصلی توسعه و آبادانی مورد تاکید قرار داد و گفت: دشمنان با دامن زدن به تفاوت‌های قومی، مذهبی و القای نادرست ناامنی در استان سیستان و بلوچستان بدنبال ارائه فضایی غیر واقعی از استان هستند.
کد خبر: ۵۷۴۲۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱ - 19February 2023

مردم و مسئولان استان سیستان و بلوچستان با انسجام و همگرایی، پیشرفت و آبادانی استان را رقم بزنندبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، «سید محمد حسینی» معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در جلسه شورای اداری استان سیستان و بلوچستان با تشکر از حضور حماسی و گسترده مردم استان در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن که خط بطلانی بر دروغ‌پردازیهای معاندان بود، اظهار داشت: بدون تردید مردم استان بدون توجه به فضاسازی‌های کاذب، با همدلی و وحدت و تلاش و مجاهدت پیشرفت و آبادانی استان را رقم خواهند زد.

حسینی اقدامات سازنده و تحول آفرین در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر در این حوزه ها به جایگاه ممتازی نائل شویم الگویی موفق برای سایر ملتها خواهیم بود همانگونه که روحیه مقاومت و ایستادگی ملت ایران الگویی برای ملت های آزادیخواه جهان شد و جبهه مقاومت شکل گرفت.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت عزم راسخی برای جبران برخی از کاستی‌ها و کمبودها دارد اظهار داشت: حضرت آقا در دیدار اخیرشان با بیان اینکه در دهه ۹۰ رشد اقتصادی نداشتیم به الزامات رشد اقتصادی اشاره کردند که اقدام برای تحقق این الزامات برای همه مسئولین یک تکلیف است، اگر رهبری از افزایش بهره وری و کارآمدی سخن گفتند باید مدیران تلاش کنند تا کارکنان بیش از گذشته به دنبال گره گشایی از مشکلات مردم و جلب رضایت ارباب رجوع باشند.

حسینی گفت: برای ایجاد روحیه نشاط و پویایی در جوانان باید فرصت های شغلی مناسبی برای آنان مهیا شود، دولت مردمی با فراهم کردن زمینه‌های رشد سرمایه‌گذاری، افزایش تولید و صادرات به دنبال افزایش رشد اقتصادی است.

وی با تاکید بر اینکه رفع مشکلات و جبران کمبودها نیازمند مدیریت جهادی و روحیه انقلابی است خاطرنشان کرد: با روال عادی و دیوان‌سالاری پیچیده اداری نمیتوان موفقیت چندانی در پیشبرد امور داشت لازم است با نوآوری، خلاقیت و ابتکار در مسیر حل و فصل مشکلات و پیشرفت و آبادانی کشور گام برداشت.

حسینی با اشاره به اقدامات دولت مردمی در یک سال و نیم گذشته اظهار داشت: دولت در این مدت در کنار پرداخت بدهی های به ارث رسیده از قبل و مدیریت مسائل جاری کشور و تامین نیازمندی های مردم، سرمایه گذاری های بزرگی را در عرصه های مختلف صنعتی، نفت و انرژی و کشاورزی و معدن آغاز کرده است و بر اساس گزارش اساتید اقتصاد، شاخص های اقتصادی در غالب حوزه‌ها روند مثبت پیدا کرده است.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اهتمام دولت مردمی و شخص آیت الله رئیسی به محرومیت زدایی، گفت: امروز همه اعضای دولت نسبت به محرومیت زدایی از سیستان و بلوچستان از انگیزه لازم برخوردار هستند و مسئولیت خود را در این حوزه با جدیت دنبال می کنند.

وی همگرایی و انسجام مسئولین و مردم استان را در پیشرفت و آبادانی استان حائز اهمیت دانست و گفت: برخی به دنبال القای نادرست ناامن بودن استان و نیز دامن زدن به اختلافات و ترویج واگرایی هستند که باید با تقویت وحدت و همدلی و افزایش خدمت رسانی به مردم و تلاش برای رفع مشکلات مناطق مختلف، نقشه های آنان را نقش بر آب کرد.

حسینی با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان از ظرفیت‌های زیادی برای رشد و سازندگی برخوردار است گفت: متاسفانه در دوره گذشته توجه لازم و کافی به استان نشده اما دولت مردمی و عدالت محور مصمم است بر اساس آمایش سرزمینی، توزیع عادلانه امکانات و تکمیل زیرساخت ها شرایط مناسبی برای توسعه استان فراهم سازد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس با تاکید بر ضرورت تقویت اطلاع رسانی و تبیین دستاوردهای نظام اظهار داشت: دشمنان با سرمایه‌گذاری سنگین و سیاه نمایی و با توسل به دروغ، تحریف و تبلیغات روانی به دنبال تزریق یاس و ناامیدی در جامعه هستند که در مقابله با آن لازم است ضمن ارتقای سواد رسانه ای، حوزه اطلاع رسانی را تقویت کرده و با تبیین دستاوردهای دولت روحیه امید، اعتماد و نشاط را در بین مردم گسترش داد.

حسینی گفت: مسئولان و مدیران در کنار کار و تلاش مجاهدانه باید دستاوردها و خدمات خود را به افکار عمومی تبیین و اطلاع‌رسانی کنند.

معاون رئیس جمهور گفت: مشکلات و گرفتاری های زیادی از دهه گذشته بجا مانده است و بسیاری از پروژه‌های عمرانی و زیر بنایی که حتی برخی بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند، به حال خود رها شده بودند و دولت تحول گرا مصمم است با روحیه جهادی این طرحها را تکمیل و در دسترس استفاده عموم قرار دهد.

وی افزود: دولت دکتر رئیسی در یک سال و نیم اخیر اقدامات قابل‌توجهی برای رفع محرومیت، اشتغالزایی و سایر بخش‌های اقتصادی انجام داده است.

حسینی در ادامه گفت: ۴۸ طرح بزرگ و پیشران اقتصادی در دولت سیزدهم در سطح کشور با سرمایه گذاری صنایع و شرکتهای بزرگ و بانک ها در حال انجام است که در همین مدت ۲۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که به یاری خدا تکمیل این طرح ها تحولی اساسی در کشور ایجاد خواهد کرد.دولت سیزدهم بدنبال نظام پرداخت عادلانه حقوق در سازمان اداری استخدامی است که در آن نگاه عادلانه لحاظ خواهد شد.

وی شناسایی افرادی متمکنی که با شگردهای گوناگون از پرداخت مالیات تاکنون خودداری کرده اند را از جمله برنامه های دولت در حوزه مالیات دانست و افزود: با توجه به اخذ مالیات از این مودیان جدید، پیش بینی درآمدهای مالیاتی دولت در بودجه سال جاری۱۰۰ درصد تحقق یافته و در سال ۱۴۰۲ نیز افزایش خواهد یافت.معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: البته همچنان شاهد فرار مالیاتی عده‌ای هستیم که سازمان مالیاتی به سراغ آنان خواهد رفت تا گامی بلند در اجرای عادلانه قانون و کاهش وابستگی به نفت باشد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با اشاره به وقایع پاییز امسال و بیان اینکه حضور برخی از جوانان و نوجوانان در اغتشاشات اخیر تحت تاثیر هیجانات و جنگ روانی بوده است، خاطرنشان کرد: دشمنان با بهره‌گیری از شبکه های فارسی زبان و فضای مجازی و با القای اخبار دروغ ، ذهن بخشی از جامعه را تحت تاثیر قرار دادند لذا ضرورت دارد با جهاد تبیین و استفاده از روش های هنرمندانه سطح آگاهی جوانان و نوجوانان را ارتقاء داد تا مکر و فریب شیادان خنثی شود.

حسینی بر ضرورت اطلاع رسانی به هنگام و هوشمندانه تاکید کرد و اظهارداشت: بدون تردید اگر در چنین حوادثی به موقع اطلاع رسانی شود، دشمنان نمی توانند بر موج احساسات سوار شوند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه تحقق شعار ایران قوی و با صلابت، راه غلبه بر توطئه های دشمنان و سلطه گران است، گفت: وقتی که قدرتهای جهانی شاهد اقتدار ملت ایران در حوزه های مختلف و کارآمدی دستگاههای اجرایی باشند ناچار عقب نشینی خواهند کرد و تن به واقعیات می دهند، اما اگر احساس کنند دارای ضعف هستیم کمترین ترحمی به ملت شریف ایران نخواهند کرد که با نگاهی به سابقه سیاه و وحشیانه غربی ها در دوران برده داری و استعمار، می توان به ماهیت سردمداران آنان پی برد.

وی گفت: اگر در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از اقتدار و توانمندی لازم برخوردار باشیم با اتکال به خداوند، خودباوری و اعتماد به نفس و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و فرصتهای فراوان کشور می توانیم مشکلات را پشت سر گذاشته و به جامعه‌ای الگو و الهام بخش تبدیل شویم.

حسینی با تاکید بر اینکه اقتصاد باید بطور واقعی مردمی باشد اظهار داشت: مشارکت و حضور مردم در فعالیت های اقتصادی یک ضرورت است و دستگاههای دولتی باید مشوق ها و جذابیت لازم برای حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را فراهم کنند و دولت اقدامات خوبی را در این خصوص آغاز کرده است.

معاون رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت مبعث پیامبر گرامی اسلام اظهار داشت: در قرآن مجید شخصیت پیامبر به زیبایی تعریف شده است و لازم است زندگی فردی، اجتماعی و مدیریتی آن حضرت از سوی مسئولان و مدیران مورد توجه قرار بگیرد در این راستا همچنین خطبه ها و نامه های حضرت علی علیه السلام می تواند الگوی مناسبی برای حکمرانی باشد.

حسینی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم در مسیر نبی مکرم اسلام گام برداشته و به جامعه نمونه و الگو تبدیل شویم و بتوانیم در عمل دیگران را دعوت الی الله کنیم.معاون رئیس جمهور در ادامه به فرمان امام راحل در خصوص ارتداد سلمان رشدی اشاره کرد و گفت: امام راحل سال ۶۷ در چنین ایامی با احساس مسئولیت و غیرت دینی حکم ارتداد سلمان رشدی را صادر کردند و عملا این درس را آموختند که همه باید غیرت نسبت به مسائل دینی و احکام الهی را در وجود خود تقویت کنند. در این جلسه آقای کرمی استاندار، دکتر مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی و شماری از مدیران ارشد استان، گزارشی از وضعیت استان در بخش های مختلف و روند اجرای مصوبات سفر استانی دولت ارائه کرده و پیشنهادات و راهکارهایی در خصوص بهبود وضعیت استان ارائه کردند.

حسینی در جریان این سفر همچنین به همراه شهردار و جمعی از اعضای شورای شهر زاهدان ضمن بازدید از حاشیه نشینی و بافت فرسوده زاهدان با گزارش ارایه شده در جریان معضلات ناشی از حاشیه نشینی و نیازهای این مناطق قرار گرفت. معاون رئیس جمهور در جلسه ای با مدیران شهری زاهدان بر لزوم ساماندهی و ایجاد محیط و امکانات مناسب برای زندگی و کسب و کار مردم زاهدان تاکید کرد.

انتهای پیام/371

نظر شما
پربیننده ها