به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، «بهروز رحیمی» معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس رؤسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار داشت: همه ما به دنبال تقویت و کارآمدسازی شبکههای بهداشتی و درمانی برای افزایش تاب آوری هستیم و پزشکی خانواده نیز فرصت مناسبی را برای تحقق این امر فراهم میکند که مورد تاکید رهبری، مسئولان کشور، وزیر بهداشت و برنامههای توسعه ۵ ساله است.
رحیمی افزود: از برنامه سوم توسعه بر اجرای پزشکی خانواده تاکید شده و هزینههای سلامت سهم بزرگی را دارد و از تولید ناخالص ملی، حدود ۶ تا ۸ درصد به حوزه سلامت اختصاص مییابد. اجرای نظام شبکه بهداشت با موفقیتهای زیادی روبرو بوده و مورد تقدیر سازمان بهداشت جهانی نیز قرار گرفته است.
معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: پیشبینی اعتبارات مورد نیاز اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع الکترونیک با کارشناسی و هماهنگی معاونتهای بهداشت و درمان وزارت بهداشت به دقت انجام شده است.
وی در پایان تصریح کرد: ساخت و تکمیل سه هزار و ۹۰۶ مرکز بهداشتی در قالب برنامه پزشکی خانواده در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد. همچنین مشوقهای مالی برای مردم در اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع در سطوح یک، دو، سه و خدمات دارویی و پاراکلینیکی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ ۱۳۴