به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، حجتالاسلام «حسین طائب» مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برنامه تلویزیونی «بدون توقف»، با بیان اینکه ما در عناصر قدرت قوی هستیم، ولی ضعفهایی هم هست و نیاز به تغییر داریم، اظهار داشت: حرف ما این است که در یکپارچگی این تغییر در حال انجام است. در حوزه اقتصادی واقعاً کارهایی در حال انجام است، راهبرد آمریکا این بود که در تقابلی که با فشارها انجام میدهد، کاری کند که صادرات نفت خام ایران با واردات غذا و دارو برابری کند، آنها فکر میکردند که این مشکلات پیش میآید، اما برای مواجهه با این راهبرد آنها تغییر ریل انجام شد.
حجتالاسلام طائب ادامه داد: در همین یک سال در زمینه غذا قطع ارتباط داخل به خارج انجام شد، ارز ۴۲۰۰ تومانی قطع شد و دولت این فرآیند را عوض کرد و گندم را به سه برابر قیمت از کشاورز خرید و تقاوت بین ارز نیمایی و ۴۲۰۰ تومانی را ماهانه در قالب یارانه به مردم میدهد، به همین واسطه در واردات صرفهجویی کردیم که پولش در زیرساخت هزینه میشود، این دولت تا سال ۱۴۰۴ برنامه دارد. زیرساخت است که کشور را درست میکند و نتیجه این میشود که وابستگی آب و غذا به نفت را کم میکنیم.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه تا دولت بحث مولدسازی را مطرح کرد، همان ابتدای کار هجمهها آغاز شد، گفت: دولت باید از کجا منبع درآمدش را تأمین کند؟ یا باید صادرات غیرنفتی داشته باشد، یا نفت خام بفروشد، یا مالیات و گمرک بگیرد و اموال دولتی را بفروشد. دولت برای مولدسازی سازوکار و سیستم درست کرده است که هر سه قوه نماینده داشته باشند و همه روی آن نظارت کنند تا اموال هزینهبر فروخته شود. قصد دولت در این طرح، فروش، تغییر کاربری و یا به مشارکت گذاشتن اموال غیرمولد، هزینهبر و اضافی است.
وی در پاسخ به این سوال که جنگ ترکیبی از چه زمانی علیه ما آغاز شد، تصریح کرد: جنگ ترکیبی از سال ۲۰۱۵ آغاز شد. این جنگ عبارت است از یک راهبرد آمیخته به جنگ سیاسی و کلاسیک، نامنظم و مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماسی، جنگ دادگاهی، مداخله در انتخاباتها، برهم زدن بافت جمعیتی، مهاجرپذیری، ایجاد تضاد دینی و یورش فرهنگی که از قبل، آمریکاییها به دنبال همه اینها بودند.
حجتالاسلام طائب در ادامه توضیح داد: مثلاً در جنگ دادگاهی، دو دادگاه در این مدت علیه ما برگزار کردند و برای افکار عمومی و دهه هشتادیهای ما بحث اعدامهای دهه ۶۰ را با تصویر و روایت خودشان نشان دادند. این دهه هشتادی که نمیداند که این افراد چه جنایتهایی در جریان تجزیهطلبی و ترورها کردند و ما درگیر تروریسم منافقین و مارکسیستهای مسلح و انواع مشکلات بودیم. دشمنان، جنگ دادگاهی برگزار میکنند، تا جایی که در این آخرین راهپیمایی مجبور شدند از «پرویز ثابتی» هم رونمایی کنند. ثابتی که تا به حال مخفی بود و ما میدانستیم چه کار کرده و در کار امنیتی با آمریکاییها همکاری داشته، این فرآیندی بود که اینها دنبالش بودند.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه ادامه داد: برنامه آنها این بود که اعتراضات را از دانشجویان شروع کنند و به اقشار دیگر از معلمان و دانشآموزان و اقوام و مذاهب گسترش دهند، اما برنامه آنها به هم ریخت؛ حتی اینکه یک درب زندان را باز کنند در طرحشان بود، و این قرار بود آخرین مرحله باشد؛ اما چون نظم به هم ریخت، هر کسی کار خودش را کرد و دست آخر موفق هم نشدند.
وی در پاسخ به این سؤال که «عنصر نفوذ چقدر در اغتشاشات اخیر نقش داشت»، گفت: من معتقدم نفوذ به اندازه تاریخ انقلاب ما قدمت دارد، اما شدت و ضعفش فرق دارد، زمان ویژه آن زمان جنگ هوشمند بود، شبکهسازی از زمان اوباما تقویت شد. مثلاً در قبل از انقلاب، غربیها که شبکه نفوذ نمیخواستند؛ چون در همه عرصهها بودند، لذا شرقیها شبکه استخدام زدند.
حجتالاسلام طائب گفت: مثلاً گروهی از تودهها که دستگیر شده بودند، اذعان کردند که «سال ۵۴ «کاگب» ما را خواست و گفت که از نظر اطلاعاتی برآورد ما این است که حکومت شاه سقوط میکند و هر دولتی سر کار بیاید، غربیها میروند؛ برای نفوذ باید بچههای محلات را شناسایی و از حوزههای حزبیتان دور کنید؛ اینها را در تخصصهایی که آمریکاییها هستند در آلمان شرقی آموزش دهید تا بعد از آمریکاییها جای آنها بنشینند».
مشاور عالی فرمانده کل سپاه همچنین یادآور شد: ما اغلب آنها را شناسایی کردیم، اما وقتی خواستیم به حوزه برق ورود کنیم، مسؤلان سیستم صنعت برق ما اجازه ندادند و گفتند اگر این فرد را دستگیر کنید، صنعت برق مختل میشود تا جایی که ناچار شدیم یکی از عناصر مرکزیت حزب توده را بالای سرش ببریم تا هشدار دهد که شناسایی شدی و تعهد همکاری بگیریم تا زمانی که سیستم صنعت برق آدم جایگزین کند. بعد از انقلاب شبکه ساواکی رفت، اما بدنه تخلیه نشد، در جنگ هم افرادی داشتیم که به دشمن گرا میدادند.
وی با بیان اینکه جنگ که تمام شد، سال ۷۱ من در جایگاه معاونت ضد جاسوسی وزارت اطلاعات مشغول به کار شدم، گفت: آن زمان یکی از راهبردهای دشمن و بیشتر غربیها این بود که ایران جنگ را تمام کرد و میخواهد وارد سازندگی شود، توسعه هم پول و متخصص و تکنولوژی میخواهد و لذا سرویسهای اطلاعاتیشان برای این کار پیوست درست کردند.
حجتالاسلام طائب در پایان با تأکید بر اینکه اگر امروز بحث فساد اقتصادی مطرح میشود، پایهاش از زمان پورسانت شکل گرفته است، عنوان کرد: مثلاً سرویسهای انگلیسی مأموریت داشتند که بررسی کنند ایران چطور تحریم را دور میزند و دیگر اینکه ورود کنند و پروژهها را در دست دوم و سوم بگیرند، بهعنوان مثال، حوزه نفت ما پاکسازی شده بود، اما غربیها بعد آمدند و آلودهسازی در یک کشور واسط را آغاز کردند، آمدند با یک کشور واسط شبکه زدند و برای آموزش دوره گذاشتند و افراد را حلقه کردند تا نفوذی استخدام کنند.
انتهای پیام/ 200