مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی:

ایثار و مقاومت ضامن تداوم حرکت انقلاب اسلامی هستند

سردار «یوسفعلی‌زاده» گفت: داشته‌های امروز امت همیشه در صحنه ایران اسلامی، مدیون ازخودگذشتگی شهدا و مقاومت ایثارگران است چراکه هیچ ملتی بدون ایثارگری و فداکاری نتوانسته پیروز میدان باشد؛ بر همین اساس باید قدر نعمت انقلاب اسلامی را بدانیم.
کد خبر: ۵۷۵۸۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳ - 27February 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مشهد، به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل علیه‌السلام و روز جانباز، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی با حضور در منزل جانباز «حسین اسماعیلی» فرزند رزمنده دفاع مقدس و برادر شهید «اسماعیل اسماعیلی» با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سردار یوسفعلی‌زاده در این دیدار اظهار داشت: گذشت روزگار برای هر امت اگر با عزت و افتخار توأم باشد، عزت‌آفرین است و در مقابل، اگر با ذلت توأم شد، خواری به‌ همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امروز در جمهوری اسلامی با عزت، اقتدار و افتخار زندگی می‌کنیم، تأکید کرد: زندگی در دوران طاغوت با زندگی در نظام مقدس جمهوری اسلامی قابل قیاس نیست. امروز کشور استقلال دارد و بدون تکیه به ابرقدرت‌ها روی پای خود ایستاده است‌؛ مردم ایران اسلامی زندگی عزتمندانه‌ای دارند که این سعادت دنیوی که سعادت اخروی را به‌ همراه دارد ثمره ازخودگذشتگی شهدا، ایثارگران و پیشکسوتان عرصه‌های عزت و شرف است.

این مسئول با تأکید بر اینکه باید قدر نظام مقدس جمهوری اسلامی را دانست و شکرگزار این نعمت بود، یادآور شد: امت‌هایی که کفران نعمت کردند زود عقوبت شدند که اولین عقوبت، زوال نعمت است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: مادامی که مردم بر مدار شکر و سپاس و همچنین اغتنام فرصت‌های بی‌نظیری که به برکت انقلاب اسلامی به وجود آمده حرکت کنند مورد لطف خداوند متعال قرار می‌گیرند و این وعده الهی است.

یوسفعلی‌زاده با بیان اینکه دیدار با خانواده شهدا افتخار است، تصریح کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران چشم و چراغ مردم ایران اسلامی بوده و هستند و لذا دیدار با آن‌ها یک نیاز است؛ مسئولین با شنیدن دغدغه‌های جامعه ایثارگری آن‌ها را به‌ عنوان اولویت تا حصول نتیجه دنبال کنند.

وی ابراز داشت: داشته‌های امروز امت همیشه در صحنه ایران اسلامی، مدیون ازخودگذشتگی ایثارگران است چراکه هیچ ملتی بدون ایثارگری و ازخودگذشتگی نتوانسته پیروز شود، بر همین اساس باید قدر نعمت انقلاب اسلامی را بدانیم.

این مسئول یادآور شد: حاکمیت مبانی دینی و ارزش‌ها بر نظام مقدس جمهوری اسلامی ثمره مجاهدت آحاد جامعه است و لذا این نظام به خادمین انقلاب اسلامی تعلق دارد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران را عبادت دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم ملت ایران اسلامی در تداوم حرکت پرشتاب انقلاب اسلامی سربلند باشند.

اسماعیلی نیز در این دیدار در سخنانی امنیت و عزت امروز کشور را نتیجه ایثار و ازخودگذشتگی جامعه ایثارگری دانست و در ادامه هدایت‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی را نجات‌بخش کشور در چالش‌های پیش‌روی نظام عنوان کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار