معاون فرماندهی ارتش فارس در مرکز آموزش علوم و فنون نزاجا:

موزه دفاع مقدس محل تبیین فرهنگ دفاع مقدس است

سرهنگ «سلیمی» گفت: نمایشگاه‌هایی مثل نمایشگاه و موزه دفاع مقدس به نوعی تبیین و آگاه‌سازی و روشنگری دفاع مقدس است.
کد خبر: ۵۷۶۱۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷ - 01March 2023

ارتش فارس در پاسداشت یاد و خاطر شهدا همراه بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس استسرهنگ «مجتبی سلیمی» معاون فرماندهی ارتش فارس در مرکز آموزش علوم و فنون نزاجا در حاشیه بازدید کارکنان پایور مرکز علوم و فنون نزاجا از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان فارس در گفتگو با خبرنگار دفاع‌پرس در شیراز اظهار داشت: علاوه بر یاد و خاطره و سیره شهدا که باید تا ابد بر زبان و در دل ما جاری باشد آنچه که برای ما از دوران باشکوه دفاع مقدس به صورت محسوس به یادگار مانده نظیر پیشکسوتان آن دوران و همین موزه دفاع مقدس نیز باید گرامی داشته شود.

معاون فرماندهی ارتش فارس در مرکز آموزش علوم و فنون نزاجا با بیان اینکه نسل امروز و آینده با سوالات زیادی در خصوص دفاع مقدس مواجه است که وظیفه ما پاسخگویی به آنها است خاطرنشان کرد: دشمنان نیز در این زمینه بسیار فعال هستند و جنگ روانی گستردهای علیه ارزش‌های دینی و انقلابی ما به راه انداخته‌اند و به دنبال زیر سوال بردن ارزش‌های ما و حماسه دفاع مقدس هستند.

سرهنگ ‌سلیمی افزود: نمایشگاه‌هایی مثل نمایشگاه و موزه دفاع مقدس به نوعی تبیین و آگاه‌سازی و روشنگری دفاع مقدس است و باید از المان‌ها و نمادهای اثرگذار برای انتقال واقعیت‌های جنگ به نسل جوان استفاده کنیم و به نسل امروز توضیح بدهیم که چرا دشمن برای نابودی انقلاب به عنوان مکتبی الهی که آزادی بشر را محترم شمرده دست به کار شد و جنگ را به ما تحمیل کرد.

وی افزود: باید به نسل جوان مظلومیت انقلاب را بگوییم به خصوص اینکه جوانان ما با دست خالی با جهان استکبار مواجه شدند و پیروز گشتند که همه اینها به برکت خون شهدای ما بود که این نهال را به درختی تنومند تبدیل کردند.

این مسئول در خصوص نقش یگان‌های ارتش در دفاع مقدس نیز گفت: از روزی که چنین مکانی جهت معرفی نقش ارتش و دیگر یگان‌ها در دفاع مقدس ایجاد شد ارتش منطقه پای کار بود، زیرا ما هشت یگان عمده در منطقه داریم که از روز اول جنگ یگان‌های ما درگیر بودند و اولین یگانی که از استان به منطقه جنوب اعزام می‌شود نیز گروه رزمی 37 زرهی بود.

سرهنگ سلیمی تصریح کرد: در مجموع ارتش ما از همان روزهای اول جنگ تحمیلی وارد جنگ می‌شود یا پدافند ما، نیروهای هوایی ما یا نیروهای مراکز آموزش ما در مرکز پیاده یا تیپ 55 همیشه قهرمان جزو اولین‌های دفاع مقدس بودند که از روز اول درگیر جنگ بودند و از ابتدای تشکیل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس فارس و موزه دفاع مقدس پای کار بودند و این همکاری به ویژه در چند سال اخیر روز به روز بیشتر هم شده است.

وی بیان داشت: امید که بتوانیم مجموعه‌ای تشکیل بدهیم که پاسخگوی سوالات نسل امروز و به خصوص نسل آینده باشد و با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و بهتر بتوانیم پای دانشجویان، کارکنان و خانواده‎ها را به این مراکز باز کنیم.

سلیمی در پایان پیشنهاد داد بهتر است جهت تنوع‌بخشی به ذائقه مخاطبان از تکنولوژی‌ها، المان‌ها و فناوری‌های سمعی بصری نیز در ارایه پیام شهدا و موزه دفاع مقدس استفاده شود مثلا برای کودک، انیمیشن یا برای جوان تئاتر و فیلم بهتر می‌تواند پیام را منتقل کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها