به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس به نقل از رویترز، روزنامه دولتی کره شمالی روز شنبه گزارش داد که حدود ۸۰۰ هزار شهروند این کشور به صورت داوطلبانه برای پیوستن به ارتش جهت جنگ علیه آمریکا ثبت نام کردهاند.
روزنامه دولتی کره شمالی در این ارتباط گزارش داد که این ۸۰۰ هزار نفر شامل دانشجویان و کارگران هستند که آمار ثبت نامی آنها فقط مربوط به یک روز است و انتظار میرود که افراد متمایل به جنگ با آمریکا در کره شمالی بسیار بیشتر از این تعداد باشد.
این ادعای کره شمالی پس از آن مطرح شد که این کشور روز پنجشنبه موشک بالستیک قاره پیمای هواسونگ -۱۷ (ICBM) خود را در پاسخ به مانورهای نظامی جاری آمریکا و کره جنوبی پرتاب کرد.
کره شمالی روز پنجشنبه، ساعاتی قبل از پرواز رئیس جمهور کره جنوبی به توکیو برای حضور در نشستی که قرار بود در آن راههای مقابله با کره شمالی مجهز به سلاح هستهای مورد بحث و بررسی قرار گیرد، موشک ICBM خود را به سمت دریای بین شبه جزیره کره و ژاپن شلیک کرد. این پرتاب با محکومیت دولتهای سئول، واشنگتن و توکیو مواجه شد.
نیروهای کره جنوبی و آمریکا رزمایشهای مشترک ۱۱ روزه خود را با نام «سپر آزادی ۲۳» روز دوشنبه آغاز کردند که حجم و گستره این مانور نظامی از سال ۲۰۱۷ تاکنون بی سابقه بوده است. گفته شده این رزمایش برای مقابله با تهدیدات کره شمالی برگزار میشود.
از سوی دیگر، پَت رایدر، سخنگوی پنتاگون در بحبوحه نگرانیها درباره آزمایشهای هستهای کره شمالی، مدعی شد که «هرگونه استفاده از سلاح اتمی به معنای پایان رژیم پیونگیانگ» است.
رایدر در نشستی مطبوعاتی گفت: فکر میکنم کاملاً روشن کردهایم که استفاده پیونگیانگ از سلاح اتمی، به معنای پایان رژیم کره شمالی است.
پس از تصویب قانونی در کره شمالی مبنی بر مجاز بودن استفاده پیشدستانه از سلاح اتمی در مواقع ضروری، آمریکا درباره عواقب استفاده از سلاح هستهای به پیونگ یانگ هشدار داده بود.
وزارت دفاع آمریکا در گزارش راهبرد دفاع ملی که اکتبر ۲۰۲۲ منتشر شد، نوشته بود: هرگونه حمله اتمی کره شمالی به آمریکا یا متحدان و شرکایش غیرقابل قبول بوده و به پایان آن رژیم منجر خواهد شد.
کره شمالی از آن پس، استفاده از لفاظی هستهای را شدت بخشیده و کیم جونگ اون، رهبر این کشور نیز بهتازگی خواستار «رشد تصاعدی» زرادخانه هستهای پیونگیانگ شده است. کره شمالی ششمین و آخرین آزمایش هستهای خود را در سپتامبر ۲۰۱۷ انجام داد.
رایدر افزود:، اما دوباره، بر همکاری بسیار نزدیک با متحدان و شرکایمان در منطقه برای جلوگیری از تجاوز، تأمین امنیت و ثبات در منطقه تمرکز خواهیم کرد.
آزمایشهای موشکی کره شمالی پارسال به رقم بیسابقهای رسید و در تعدادی از آنها چندین موشک بالستیک قارهپیما نیز شلیک شد. این آزمایشها در سال ۲۰۲۳ نیز تداوم داشت و کره شمالی در واکنش به رزمایشهای مشترک آمریکا و کره جنوبی، چندین موشک بر فراز اقیانوس آرام شلیک و آمریکا را به «تشدید» شرایط از طریق برگزاری رزمایش مشترک هوایی با کره جنوبی در حضور بمبافکن هستهای B-۵۲ متهم کرد.
انتهای پیام/ ۱۳۴