به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، دشمن سعی میکند فضای داخلی را بهگونهای نشان دهد گویی آئینها، مراسم دینی، احیا و شبزندهداری شبهای قدر، سوگواریها، راهپیمایی روز قدس و ... برای مردم اهمیت ندارد؛ اما ازدحام و شور و حال خاص مردم در شبهای احیا، مراسم شبهای قدر در شهرهای مختلف کشور روایتهای دیگری داشت و بار دیگر خاری بود در چشم دشمن تا بار دیگر شکست تبلیغات ضد دین خود را در برابر ملت مسلمان ایران ببیند.
سالهاست دشمنان قسمخورده نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت مسلمان و همیشه در صحنه ایران برای تخریب امید و اعتقادات مردم تبلیغات سوء و سیاه نمایی میکنند، بلکه مردم دلسرد شوند. آنها واقعیتهای کشورمان را به گونه دیگری به تصویر میکشند، شاید بتوانند اندکی از شور مردم بکاهند و آنها را ناامید کنند، غافل از اینکه نقشه شومشان مدتهاست خنثی شده و ترفندهایشان دیگر کارساز نیست.
چند ماه پیش دشمن جنگ ترکیبی به راه انداخت و با تبلیغات سیاسی-رسانهای و استفاده از ظرفیت پیامرسانها، فضای مجازی و فعالان سیاسی و هنری و حتی ترغیب بازیگران کشورهای بیگانه خود را دایههای مهربانتر از مادر نشان دادند؛ هرچند دوستیشان همان دوستی خاله خرسه بود و سعی کردند با سوءاستفاده از فضای ملتهب داخلی، توطئه براندازی همه جانبه به راه بیندازد که ناکام ماندند. دشمنان با نشان دادن اندکی قلیل دربرابر ملتی کثیر سعی داشتند مُشت را نشانه خروار به تصویر بکشند، اما شکست خوردند.
دشمن امروز سعی میکند فضا را به گونهای نشان دهد گویی آئینها، مراسم دینی، احیا و شب زندهداری شبهای قدر، سوگواریها، راهپیمایی روز قدس و ... برای مردم اهمیت ندارد؛ اما ازدحام و شور و حال خاص مردم در شبهای احیا، مراسم شبهای قدر در شهرهای مختلف کشور روایتهای دیگری داشت و بار دیگر خاری بود در چشم دشمنان تا بار دیگر شکست تبلیغات ضد دین خود را در برابر ملت مسلمان ایران ببیند.
حضور کمنظیر دینداران
شبهای قدر در نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان نه تنها از شور مردم برای شب زنده داری نکاست، بلکه گزارشها نشاندهنده حضور بینظیر مردم است. طبق گزارشهای زنده رسانه ملی و شبکههای استانی از مکانهای متبرکه، مساجد، هیئتها و حسینیههای کشور این شبها مملو از مردم مسلمانی بود که با هر نوع پوشش و ظاهری حضور یافتند تا پای اعتقاداتشان بایستند و به رسم شبهای قدر، اهل بیت (علیهم السلام) را واسطه قرار دهند تا موفقیت در امور فردی و اجتماعیشان را از خداوند طلب کنند و دست به دعای فرج برای ظهور هرچه سریعتر منجی عالم بشریت بردارند.
شکوه جمعیت از غرب تا شرق، جنوب تا شمال کشور در هیئتها، حسینیهها، مساجد و حتی مراسم خانگی دیدنی بود؛ کوچه پس کوچهها و خیابانهای همه شهرها در این شب و روزها تا سحرگاهان شنونده نجوای عاشقانه مردم با خدا و بیننده عزاداری مردم شیعه برای مولایشان بود.
این نجواها و شکوه جمعیت، واقعیت همان مردم دینداری است که برخلاف توهمات دشمنان که به دنبال سیاهنمایی اوضاع داخلی هستند، تا پاسی از شب در حسینیهها و بسیاری در خیابانها حتی روی زمین نشستند، دعای جوشن کبیر زمزمه کردند و قرآن به سر گرفتند.
حماسی مردم، از شرق تا ِغرب کشور
شکوه حضور و واقعیت مردم تنها مربوط به تهران نیست، بلکه جای جای ایران در شبهای قدر مملو از جمعیت شبزندهداران بود؛ چنانچه از حرم امام رضا (ع) در مشهد تا حرم حضرت معصومه (س) در قم، از مسجد مقدس جمکران تا حرم شاهچراغ (ع) در شیراز و خلاصه از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب ایران، همه حسینیهها، مساجد، تکایا و هیئتهای خانگی مملو از جمعیتی بود که دست به آسمان بردند و ندای «الغوث الغوث» سر دادند.
تمام صحنها و رواقهای حرم امام رضا (ع) در شبهای احیای رمضان پُر از جمعیتی بود که برای توسل و شب زندهداری حضور یافته بودند؛ تا جایی که برخی رسانهها از پوشش کامل تصاویر جمعیت انبوه مردم باز ماندند و برخیها آن را «لشکرکشی مؤمنانه ایرانیان» تعبیر کردند. با وجود این، رسانههای بیگانه و ضدانقلاب تلاش کردند عظمت ملت را نادیده بگیرند و کوچک جلوه دهند. مردم متدین ایران اسلامی نشان دادند با هر سلیقه و ظاهری، نقطه اشتراک و محل تلاقیشان محبت به اهل بیت (علیهم السلام) و زنده نگه داشتن دین است.
مردم مسلمان ایران در شبهای قدر با وجود همه مشکلات و سختیها حتی در خیابان و زمین سفت و سخت برای «الغوث الغوث» گفتن به درگاه معبود و مناجاتخوانی کنار هم نشستند و برای رفع مشکلات کشور و نابودی کید دشمنانش و ظهور منجی دست به دعا برداشتند. همان جمعیت باشکوه در روز قدس به صحنه آمدند و برای بالا نگه داشتن پرچم اسلام از داشتههایشان مایه گذاشتند تا واقعیت خود را آن گونه که هست، نه آن گونه که دشمن دوست دارد، نشان دهند.
منبع: راهبرد معاصر
انتهای پیام/ ۱۳۴