مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قزوین:

فاز نخست موزه دفاع مقدس قزوین در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد

سرهنگ پاسدار «امیری مقدم» گفت: با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته، فاز نخست موزه دفاع مقدس قزوین در کمتر از دو ماه دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید.
کد خبر: ۵۸۵۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲ - 25April 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، سرهنگ پاسدار «محمد امیری مقدم» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین ‌امروز به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در دیدار با سردار پاسدار «رستمعلی رفیعی آتانی» فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین، اظهار داشت: موزه دفاع مقدس قزوین یکی از پروژه های بزرگ فرهنگی استان محسوب می‌شود که فاز نخست آن با هدف تبیین دستاوردها و جانفشانی‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس بزودی به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اینکه «حقایق دفاع مقدس باید به گوش جوان‌ها برسد»، عنوان کرد: ترویج فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه یکی از مهمترین و اصولی ترین راه های مقابله با تهاجم فرهنگی است و مرور و بازخوانی خاطرات و رخدادهای سال‌های دفاع مقدس به عنوان گنجینه‌ای عظیم برای نسل جوان امروز محسوب می شود.

سرهنگ امیری مقدم افزود: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین با چاپ و نشر کتب از خاطرات و زندگینامه رزمندگان استان در دفاع مقدس، ساخت و تولید کلیپ، نماهنگ و مستند دفاع مقدس، تولید پادکست و کتاب صوتی، جمع آوری اسناد و مدارک و همچنین تدوین دانشنامه دفاع مقدس در 300 مدخل و انتشار در بین مردم بالاخص نسل جوان، وظیفه سنگینی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس، ایثار و شهادت در جامعه دارد.

این مسئول با اشاره به تکمیل فاز نخست موزه دفاع مقدس قزوین، گفت: هم اکنون فاز نخست این پروژه بزگ فرهنگی، از 85 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که امیدواریم در تاریخ سوم خرداد سال جاری به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر به مرحله بهره برداری برسد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قزوین افزود: یکی از مهمترین فعالیت های این اداره، تشکیل تیمی قوی در جهت جمع اوری اسناد و مدارک و همچنین سوژه‌یابی در جهت ارائه در گالری های موزه دفاع مقدس قزوین است تا نسل جدید جامعه با ایثارگری های رزمندگان استان قزوین آشنا شوند.

ارائه خدمات متاورس، واقعیت مجازی و VR از جمله فعالیت های نوین اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان قزوین است، که سرهنگ امیری مقدم به آن اشاره کرد.

این مسئول در ادامه با اشاره به تدفین 8 شهید گمنام در دی ماه سال گذشته، گفت: قزوین از جمله استان‌های باشکوه کشور در مراسم استقبال و تشییع شهدای گمنام بود که نشان دهنده تجدید بیعت مردم با رهبری و آرمان های انقلاب است و همین امر موجب شد، نقشه شوم دشمنان در این استان خنثی شود.

سرهنگ امیری مقدم تصریح کرد: هم اکنون 82 شهید گمنام در 43 نقطه استان تدفین هستند که اغلب یادمان های این شهدای بزرگوار تکمیل و به بهره برداری رسیده اند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین خاطرنشان کرد: با همراهی و مساعدت مسئولان استان و شهرداری قزوین، فاز اول موزه دفاع مقدس قزوین مستقر در تپه نورالشهدای قزوین و در جوار شهدای گمنام در سوم خرداد سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار