به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، آیتالله «رسول فلاحتی» نماینده ولیفقیه در گیلان امروز در همایش بزرگداشت هفته ملی جمعیت در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی استان اظهار داشت: تعارض منافع از جمله مفاهیم اجتماعی و انسانی است که در طول تاریخ با انسان همراه بوده و امروز برای همه ملموس است.
آیتالله فلاحتی زندگی انسان را در سایه تعارض منافع دانست و افزود: دنیای بشر بهویژه قدرتهای سلطه درصدد تصاحب و کسب قدرت برای بهرهوری بیشتر از منابع طبیعی هستند و ابزار رسانه که بیشترین حرف را میزند نیز در اختیار قدرتهای سلطه است لذا این قدرتها بیشترین هجمه را در این عرصه وارد میکنند.
نماینده ولیفقیه در گیلان با اشاره به مطرح شدن مسئله هوش مصنوعی در میان جوامع بشری عنوان کرد: خیلیها هنوز نسبت به هوش مصنوعی آگاهی ندارند اما قدرتهای سلطه در راستای تعارض منافع خویش در تلاشند که بیشترین استفاده را از هوش مصنوعی ببرند.
امام جمعه رشت با بیان اینکه هوش مصنوعی روزی مانند گستردگی شبکههای جمعی و رسانهای، عرصههای زیادی را اشغال خواهد کرد گفت: این ابزار نیز همچون دیگر ابزارها با آثار منفی و مثبت همراه خواهد بود.
وی با اشاره به ویژگیهای انسان در فرهنگ توحیدی، اسلامی و شیعی خاطرنشان کرد: امروز تفکر اومانیسمی یعنی زیستن بدون توحید و کتاب الهی به سمت فراموشی رفته است اما "انسان" همچنان مورد هدف قدرتهای سلطه جهانی است و برخی با تراژدی جدید وارد عرصه مبارزه با انسان شدهاند.
آیتالله فلاحتی به جولان صهیونیستها در سازمان ملل اشاره و بیان کرد: صندوق جهانی پول، مبارزه، فرهنگ و اکثر بخشهای سازمان ملل امروز دست صهیونیستهاست بههمین خاطر بسیاری از معادلات جهانی یک شبه غربال میشود.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان با بیان اینکه در سال 1401 حدود 13 هزار نفر در انگلستان بر اثر سرما و مشکلات سوخت جان خود را از دست دادند افزود: در آلمان بیش از 300 کودک را از خانوادهها جدا کردند و بعضی را هم زنده به گور کردند که نشان میدهد چقدر جنایتکارند اما از این جنایات حرفی نمیزنند.
آیتالله فلاحتی با اشاره به توطئه دشمن برای کنترل موالید در ایران و نقشه شوم صهیونیستها گفت: سالها پیش نشست کنترل موالید در دنیا برگزار شده بود اما چین، اروپاییها و حتی شبه قاره با انبوهی از جمعیت، این طرح را نپذیرفته بودند اما متاسفانه دولت ایران در آن زمان، با وجود مخالفت شورای نگهبان، این طرح را پذیرفت لذا در یک مرحله، 25 میلیارد دلار و در مرحله دیگر 50 میلیارد دلار از سوی سازمان ملل به دولت ایران در آن زمان تعلق گرفت تا مرکز کنترل موالید باشد.
امام جمعه رشت با تاکید بر روایات مختلف پیرامون اهمیت ازدواج و فرزندآوری تصریح کرد: بسیاری از کسانیکه در عرصههای علمی جامعه مشغول فعالیت هستند ادله دیر ازدواج کردن، دیر فرزند دار شدن و تک فرزندی را به جوانان میآموزند اما آثار منفی این موارد را نمیگویند.
وی از اهل فن، معرفت و آنان که درد اجتماع را میفهمند خواست که ورود جدی به عرصه جمعیت داشته باشند و گفت: افزایش قدرت تحلیل و سطح مطالعات درباره جمعیت و دلایل کاهش ازدواج ضروری است و باید با تمام توان در این عرصه کوشش کرد.
نماینده ولیفقیه در گیلان، وضعیت فرزندآوری در گیلان را نگرانکننده دانست و بیان کرد: اگر این روند ادامه یابد تا 2 دهه دیگر، جمعیت جوان نخواهیم داشت در حالیکه در عرصههای مختلف به نیروی جوان نیاز داریم.
آیتالله فلاحتی تاکید کرد: قدرتهای سلطه در حال مبارزه با جمعیت هستند زیرا میدانند جمعیت جوان میتواند سرنوشت جامعه را تغییر دهد بنابراین همه وظیفه داریم با توجه به مسئله شرع و مادی، مطالعات خود را در راستای آثار منفی کاهش جمعیت و افزایش جمعیت افزایش داده و در این عرصه اقدام جدی داشته باشیم.
انتهای پیام/