به گزارش دفاعپرس از ساری، سرهنگ «روح الله اکبری» مسئول بسیج عشایری سپاه کربلا امروز در دیدار با آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران که به مناسبت هفته بسیج عشایری برگزار شد با اشاره به بیانات امام راحل که عشایر ذخایر انقلاب و کشور هستند و نباید این قشر در جامعه فراموش شوند، اظهار داشت: تمام تلاش سازمان بسیج عشایری سپاه کربلا رفع محرومیت و سازندگی و نیز هویت بخشی به عشایر منطقه است.
سرهنگ اکبری با اشاره به اینکه در این دو سال محرومیتزدایی مهمترین کار برای امور عشایری است، افزود: عشایر مردمانی پاک و بیآلایش هستند و توقع زیادی از دستگاههای دولتی ندارند، اما در بخش آبرسانی و سازندگی باید به آنها کمک شود.
مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه کربلا به استفاده از ظرفیت بسیج عمران و معماری و بسیج سازندگی سپاه کربلا در بسیج آبرسانی به مناطق عشایری هم اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۵ گروه جهادی در مناطق عشایری مشغول خدمات رسانی به عشایر هستند.
سرهنگ اکبری در ادامه از کمک مومنانه بسیج عشایری به نیازمندان هم خبر داد و تصریح کرد: با اینکه خود بچههای عشایر از محرومیت رنج میبرند، اما از وقتی که فرمان کمک مومنانه توسط رهبر معظم انقلاب صادر شد تا کنون در چند مرحله بالغ بر ۳ میلیارد تومان به مردم نیازمند کمک کردند.
مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه کربلا با بیان اینکه گشتهای بسیج عشایری برای تامین امنیت راهها، امنیت کوچ و روستاهای خالی از سکنه در ایام زمستان فعال هستند، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۴۶ شهید در سه منطقه عشایری بابل، ساری و نوشهر شناسایی و دیدار با خانوادههای شهدای عشایری صورت گرفت.
به گفته مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه کربلا قبور شهدای عشایر در مناطق بالادست نیاز به ساماندهی و توجه مسئولان دارد.
وی با بیان اینکه با استفاده از قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا توانستیم در توزیع نهادههای دامی در این اواخر درست عمل کرده و نهادهها به دست صاحبان اصلی برسد، ادامه داد: در عرصههای اجتماعی کمبودهایی در مناطق عشایری وجود دارد که موجب مهاجرت عشایر به حومههای شهر شده و حاشیه نشینی در کنار شهرها در حال اتفاق است.
مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه کربلا در همین رابطه بیان کرد: بازار فروش محصولات عشایر آنچه که باید باشد، نیست و عشایر بعنوان تولید کنندگان با مشکل فروش محصولات خود مواجه هستند.
سرهنگ اکبری در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از صدور مجوز برای ویلاسازی خوش نشینها در مناطق عشایری، گفت: مناطق عشایری با سیل خوش نشینها مواجه است. عشایر ما در منطقه برای فرزند خود نمیتواند خانه بسازند و مجوری برای آن صادر نمیشود، اما مجوزهایی برای ساخت ویلا برای خوش نشینها صادر میشود که همین باعث تغییر فرهنگ عشایری در منطقه میشود.
وی با گلایه از برخی از سیاستهای غلط که از ورود دام به جنگل جلوگیری شده است، تصریح کرد: با عدم ورود عشایر و دامداران به جنگل شاهد جنگل خواری و قاچاق چوب هستیم.
انتهای پیام/