رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح کرد؛

عبور مقتدرانه ناوگروه ۸۶ از ۳ قاره، صفحه درخشانی بر تارک نیروی دریایی راهبردی ارتش

جلال‌زاده در توئیتی بازگشت موفقیت‌آمیز ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش را تبریک گفت و نوشت: عبور مقتدرانه از سه قاره آمریکا، آسیا و آفریقا صفحه درخشانی بر تارک نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
کد خبر: ۵۹۰۵۱۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶ - 21May 2023

عبور مقتدرانه ناوگروه از سه قاره، صفحه درخشانی بر تارک نیروی دریایی راهبردی ارتشبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، «وحید جلال‌زاده» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در توئیتی بازگشت موفقیت‌آمیز ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش را تبریک گفت و نوشت:

۶۵ هزار کیلومتر، ۲۱۳ روز دریانوردی و عبور مقتدرانه از سه قاره آمریکا، آسیا و آفریقا صفحه درخشانی بر تارک نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

با افتخار در بندرعباس به استقبال این غیورمردان خواهم رفت.

‎ اقتدار...
‎ایران قوی...

به گزارش دفاع‌پرس، ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش که از روز ۲۷ اردیبهشت‌ پس از طی ۶۵ هزار کیلومتر دریانوردی به دور کره زمین و عبور از اقیانوس‌های هند، آرام و اطلس وارد آب‌های سرزمینی کشورمان شده است، در محدوده آب‌های بندر عباس در آب‌های خلیج فارس مورد استقبال جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش و انبوهی از شناور‌های ایرانی قرار گرفت.

انواع جنگند‌های نیروی هوایی ارتش در این مراسم با عبور از فراز ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران به دریادلان ایرانی که پس از ۸ ماه دریانوردی در حال مراجعت به کشور عزیزمان هستند، خوش‌آمد گفتند.

همچنین انواع یگان‌های شناور از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فراجا، یگان‌های بسیج دریایی و لنج‌ها و شناور‌های مردمی در این مراسم با عبور از کنار ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش خوش‌آمد گفتند.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران پس از ۸ ماه دریانوردی و طی بیش ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی که با هدف طی یک دور ۳۶۰ درجه دور کره زمین بود، هم اکنون در حال نزدیک شدن به بند عباس هستند.
بیشتر بخوانید

این ناوگروه پس از اعزام به ماموریت دور کره زمین از مبدأ بندرعباس، در نخستین ایستگاه در بندر بمبئی هند توقف کرد و سپس با عبور از خلیج بنگال و تنگه مالاگا در جاکارتا پایتخت اندونزی پهلو گرفت.

پس از این توقف ناوگروه با ادامه مسیر به سمت دریای جاوه و عبور از تنگه ماکاسار و دریای سلبس، برای نخستین بار در تاریخ دریانوردی نظامی ایران پا به عرصه وسیع و پهناور اقیانوس آرام گذاشت و با عبور از بیشترین عرض اقیانوس آرام و گذر از کنار جزایر میکرونزی و پولینزی به سمت تنگه ماژلان در جنوب قاره آمریکا حرکت کرد و با عبور از این تنگه وارد اقیانوس اطلس جنوبی شد و سپس با حرکت به سمت شمال و عبور از سواحل شیلی، آرژانتین، اروگوئه و برزیل، نهایتا در بندر ریودوژانیروی برزیل پهلوگیری کرد که این پهلوگیری مصادف با یکصدوبیستمین سالگرد برقراری روابط ایران و برزیل بود.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش پس از توقف چند روزه در ریودوژانیرو، با عبور از عرض اقیانوس اطلس در شهر کیپ‌تاون آفریقای جنوبی پهلوگیری کرد و در این شهر نیز چند روزی توقف کرد و پس از آن طی یک دریانوردی حدودا ۴۰ روزه، هم‌اکنون در بندر صلاله عمان پهلوگیری کرده است.

صلاله آخرین ایستگاه ناوگروه ۸۶ نداجا پیش از رسیدن به ایران بود و دریادلان ایرانی پس از جدا شدن از اسکله صلاله به سمت کشورمان حرکت کردند و نهایتا ظهر چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه وارد آب‌های سرزمینی کشورمان شدند.

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش قرار است امروز و پس از ۸ ماه دریانوردی و کسب یک موفقیت تاریخی برای کشورمان در اسکله بندرعباس پهلوگیری کند.

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها