مهدی امینی‌خواه:

فیلم‌های دفاع مقدس به اتفاقات پشت جبهه و بعد از جنگ می‌پردازند

بازیگر تلویزیون و سینما گفت: در ۳۰ سال گذشته حداقل ۷۰ تا ۸۰ فیلم سینمایی، سریال و تله مختص به دفاع مقدس یا نقش‌هایی که به نوعی به این برهه از تاریخ مرتبط بوده، بازی کرده‌ام.
کد خبر: ۵۹۳۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶ - 31May 2023

فیلم‌های دفاع مقدس به اتفاقات پشت جبهه و بعد از جنگ می‌پردازندبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «مهدی امینی‌خواه» بازیگر تلویزیون و سینما در گفت‌وگویی اظهار داشت: فیلم لالایی نیزار به کارگردانی باکیده جدیدترین فیلم داستانی بلند در ژانر دفاع مقدس است که بازی کرده ام که در بخش اکران عمومی جشنواره ایثار در مشهد مقدس مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.

امینی‌خواه با بیان اینکه مقرر شده جشنواره فیلم و فیلمنامه ایثار هر سال در مشهد برگزار شود، افزود: فیلم «کلاه سبز‌ها» که نقش جوانی حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی را بازی کردم هم در ژانر دفاع مقدس بود.

این بازیگر تلویزیون و سینما در پاسخ به این پرسش که فیلم‌هایی که در ژانر دفاع مقدس ساخته می‌شود تا چه حد می‌توانند اثرگذار باشند، ادامه داد: کشور در یک برهه زمانی درگیر جنگی فراگیر شد که کل شهر‌ها را درگیر کرد، به هر حال هشت سال دفاع مقدس جزو تاریخ کشور است و مانند تمام جنگ‌ها در جهان؛ اتفاقاتی افتاد. فیلم‌های دفاع مقدس به اتفاقات و لایه به لایه‌های جنگ، اتفاقات پشت جبهه و بعد از جنگ می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: قطعا فیلم‌ها و سریال‌هایی با ژانر دفاع مقدس در سال‌های بعد هم ساخته می‌شود، چون به تاریخ کشور سنجاق شده است.

امینی‌خواه با بیان اینکه فیلمنامه ها، تحقیقات و نمایش‌ها براساس مستنداتی که در جنگ رخ داده ساخته می‌شود، اضافه کرد: هر ساله در ژانر دفاع مقدس جشنواره‌های مختلفی نظیر عمار، ایثار و مقاومت با نگاه متفاوت به جنگ تحمیلی برگزار می‌شود و این نوع جشنواره‌ها باعث می‌شود تولیدات بیشتری در این زمینه ساخته شود.

امینی‌خواه زاده ۱۰ مرداد ۱۳۵۳ در تهران و فارغ‌التحصیل رشته بازیگری از دانشکده هنر و معماری تهران است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار