به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «محسن بزرگی» معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر شنبه سیزدهم خرداد در نشست بررسی کارشناسی قوانین ایثارگری در برنامه هفتم توسعه در کارگروه حقوقی تشکلهای شاهد و ایثارگر اظهار داشت: در دولت سابق زمانی که لایحه برنامه ششم توسعه تدوین شد، میزان احکامی که در خصوص ایثارگران در برنامه ششم توسعه پیشبینی شده بود، صفر بود و این احکامی که امروز موجود است در مجلس شورای اسلامی به برنامه اضافه شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره قوانین ایثارگری در برنامه هفتم توسعه ادامه داد: از اواخر نیمه دوم سال گذشته، نظرات معاونتهای تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ و کمیتهای به منظور تجمیع احکام در معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی بنیاد تشکیل شد و پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی، جمعبندی این نشستها به دولت ارسال و پس از بررسیهای گسترده، خروجی آن ۱۴ بند از ماده ۶۷ لایحه برنامه هفتم توسعه بوده است.
وی اضافه کرد: از لحظه ارسال لایحه به مجلس مأموریت معاونت حقوقی و امور مجلس در مورد لایحه آغاز میشود و البته ممکن است مواردی از لایحه در مجلس حذف یا احکامی به آن افزوده شود و این حق طبیعی مجلس است لیکن ایثارگران توقع دارند مجلس شورای اسلامی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اختصاص احکام و منابع لازم برای اشتغال، مسکن و خودروی آنان پیشبینیهای مؤثری به عمل آورد و تشکلهای ایثارگری به عنوان بازوی فکری و اجرایی بنیاد در این موضوع در حال تلاش و نقشآفرینی هستند.
بزرگی گفت: باید ماهیت برنامهای بودن احکامی که به دنبال آن هستیم روشن باشد و در حقیقت به دنبال چیزی باشیم که برنامهای و رویکردی باشد.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه چند مورد از احکام برنامه ششم توسعه مانند ماده ۵۹ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، اصلاح قوانین دائمی است، اظهار کرد: این ماده در بحث سهمیه ایثارگران دائمی است لیکن با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تغییراتی در آن به وجود آمده است. در قوانین ایثارگری برنامه هفتم، مهم کارآمدی قوانین است تا بهترین خروجی را داشته باشیم.
علی گودرزی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست گفت: ۱۵ نشست ستادی در بنیاد شهید و امور ایثارگران برای برنامه هفتم توسعه برگزار شد.
وی با بیان اینکه مواد ۸۶ تا ۹۱ قانون برنامه ششم توسعه به موضوع ایثارگران اختصاص دارد، ادامه داد: نگاهی برای رعایت عدالت در ارائه خدمات و بهرهمندی ایثارگران و افزایش کیفی خدمات ایجاد شده است که قوانین و مقررات حوزه ایثارگران، قوانین جاری و ساری باشد.
بر اساس این گزارش، در این نشست که اسماعیل سقاب اصفهانی دبیر ستاد راهبردی تحول و مسئول رصد و پایش سند تحول دولت مردمی و محمود پاکدل معاون مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حضور داشتند، اعضای تشکلهای شاهد و ایثارگر به طرح نظرات و پیشنهادات خود پرداخته و خواستار همفکری مجلس و بنیاد با تشکلهای ایثارگری در تدوین قوانین ایثارگری برنامه هفتم توسعه شدند.
انتهای پیام/ 112