به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، طبق جدیدترین نظرسنجی انجام شده توسط مرکز فلسطینی پژوهشهای سیاسی و مسیحی که از ۷ تا ۱۱ ژوئن در نوار غزه و کرانه باختری انجام شده است، بیشتر فلسطینیان با تشکیل گروههای مسلح برای مقابله با اشغالگران صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی موافق هستند.
بنابر گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، ۷۱ درصد از فلسطینیان با تشکیل گروههایی مانند «عرینالاسود» و «گردان جنین» موافق هستند؛ به شرطی که این گروهها تحت اوامر تشکیلات خودگردان نبوده و بخشی از نیروهای امنیتی رسمی نباشند.
همچنین ۸۰ درصد از افراد شرکتکننده در این نظرسنجی با تسلیم شدن و خلع سلاح گروههای کنونی در برابر تشکیلات خودگردان مخالف بوده و تنها ۱۶ درصد با این مسأله موافقت کردهاند.
۸۶ درصد از افرادی که در این نظرسنجی مورد پرسش واقع شدهاند، تاکید کردند که تشکیلات خودگردان فلسطین حق ندارد افراد گروههای مسلح را به بهانه مقابله با اشغالگران بازداشت کند.
در این نظرسنجی، ۵۸ درصد اعتقاد داشتهاند گروههای مسلح در مناطق دیگر کرانه باختری توسعه یافته و ۵۰ درصد نیز وخامت اوضاع امنیتی تا حد آغاز انتفاضه سوم را پیشبینی کردهاند.
بخش دیگری از نتایج این نظرسنجی بیانگر آن است که اگر انتخابات ریاست جمهوری با حضور ابومازن و اسماعیل هنیه برگزار شود، نسبت مشارکت ۴۶ درصد خواهد بود و از این میان ۵۶ درصد به هنیه و ۳۳ درصد به ابومازن رأی میدهند.
همچنین نتایج این نظرسنجی در مورد انتخابات پارلمان فلسطین حاکی از مشارکت ۶۶ درصدی است که در آن ۳۴ درصد از کرسیهای پارلمان به حماس و ۳۱ درصد به فتح خواهد رسید.
۶۳ درصد افراد تاکید کردهاند که بقای تشکیلات خودگردان به نفع رژیم صهیونیستی بوده و ۳۴ درصد نابودی آن را به نفع این رژیم اعلام کردند.
۵۱ درصد از افراد شرکتکننده در این نظرسنجی اعتقاد داشتهاند مردم فلسطین در آینده میتوانند سرزمین خود را بهطور کامل پس گرفته و آوارگان بازگردند، اما ۴۵ درصد با این مساله مخالفت کردند.
۳۵ درصد از فلسطینیان اعتقاد دارند که جدایی کرانه باختری و نوار غزه خطرناکترین اتفاق پس از نکبت برای مردم فلسطین بوده و ۳۲ درصد اشغال کرانه باختری و نوار غزه در سال ۱۹۶۷ و ۲۵ درصد ادامه مشکل آوارگان را بدترین مشکل توصیف کردهاند.
از دیگر، نتایج این نظرسنجی آن است که ۲۴ درصد از فلسطینیان بهترین تحول برای مردم فلسطین پس از نکبت را تأسیس گروههای اسلامی مانند جهاد اسلامی و حماس دانسته، ۱۸ درصد تأسیس سازمان آزادیبخش فلسطین، ۱۴ درصد تأسیس تشکیلات خودگردان در دهه ۹۰ قرن گذشته میلادی و ۹ درصد تأسیس جنبش فتح در دهه ۶۰ میلادی را بهترین اتفاق توصیف کردند.
انتهای پیام/ ۱۳۴