به گزارش دفاعپرس از ساری، «سیدمحمود حسینی پور» استاندار مازندران امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، اظهار داشت: در سفر رئیس جمهور به مازندران در مجموع ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات تسهیلاتی مصوب شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد آن تخصیص یافته است.
وی از تشکیل کمیتهای در استان به منظور بررسی روند جذب اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور توسط دستگاههای اجرایی خبر داد و افزود: این کمیته به صورت هفتگی، کارها را پیگیری میکند تا روند جذب اعتبارات دستگاههای اجرایی تسهیل و تسریع شود.
استاندار مازندران بر لزوم جذب کامل اعتبارات توسط دستگاههای اجرایی استان تاکید کرد و گفت: با بررسیهای صورت گرفته یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی دستگاههای اجرایی استان تاکنون جذب نشده است.
حسینی پور با عنوان اینکه جذب نشدن اعتبارات عمرانی دستگاههای اجرایی استان هیچگونه توجیهی ندارد، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد علت جذب نشدن اعتبارات عمرانی، کم کاری برخی دستگاههای اجرایی است که میتوان با هماهنگی بین بخشی، این مشکل را رفع کرد.
وی تصریح کرد: فرمانداران نیز باید علاوه بر نظارت بیشتر نسبت به تهیه گزارش روند جذب اعتبارات عمرانی دستگاههای اجرایی و ارسال آن به استان اقدام کنند.
استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: با هدف جذب اعتبارات عمرانی دستگاههای اجرایی و تسریع در روند تکمیل طرحها باید یک رابطه بسیار قوی بین معاونان استاندار با سازمان مدیریت برنامه ریزی ایجاد شود.
حسینی پور، بیان کرد: معاون عمرانی استانداری در ارتباط با طرحهای عمرانی باید با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان رابطه تنگاتنگی داشته باشد و سازمان مدیریت نیز باید بیشترین همکاری را با معاونان استاندار داشته باشد.
وی با عنوان اینکه باید نسبت به جذب باقیمانده اعتبارات عمرانی دستگاههای اجرایی اهتمام بیشتری صورت گیرد، گفت: اعتبارات تخصیصی به دستگاههای اجرایی استان باید با نظر معاون امور عمرانی و اقتصادی استاندار مازندران باشد.
حسینی پور، ادامه داد: ۶ دستگاه اجرایی استان بیشترین میزان جذب اعتبارات عمرانی را به خود اختصاص دادهاند و در این بخش نظارتها باید بیشتر شود.
استاندار مازندران در ادامه از طرح هادی به عنوان یکی از محوریترین مطالبات مردمی عنوان کرد و گفت: باید به این مطالبه به حق مردم پاسخگو باشیم.
حسینی پور بیان کرد: طرح توانمندسازی اقتصاد خانوارهای روستایی در مازندران راه اندازی شد و در این راستا نیز باید زمین مورد نیاز برای اجرای طرحهای مختلف تامین شود.
وی گفت: به علت غفلت صورت گرفته در گذشته و نبود زیرساختهای توسعه در روستاها اکنون با یک بحران مواجهایم در حالی که باید با رفع مشکلات و فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز، روستاها را آباد کنیم.
انتهای پیام/