به گزارش دفاعپرس از قزوین، جلسه شورای بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با حضورسرهنگ «فریبرز خزائی» فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران، «سمیه اسمعیلی» مدیرکل بنیاد استان قزوین، «علی گودرزوند چگینی» فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید «قاسم فخاریان» بنیاد استان و سایر اعضا برگزار شد.
در این جلسه، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «تا بسیج هست، نظام اسلامی و جمهوری اسلامی از سوی دشمنان تهدید نخواهد شد، این یک رکن اساسی است»، اظهار داشت: این جمله نشان از اهمیت و جایگاه بسیج در نزد رهبر معظم انقلاب اسلامی دارد.
وی افزود: بسیج همواره در مواقع ضروری از جمله فتنههای سالهای ۸۸، ۹۶، ۹۸ و سال گذشته در اوج ناامیدی مردم، به میدان آمد، غائلهها را خاتمه داد و امید دشمنان را به یأس تبدیل کرد.
این مقام مسئول به فعالیتهای بسیج بنیاد استان قزوین اشاره و بیان کرد: همواره سعی شده ذهنیت و تفکر بسیجی و جهادی بین کارکنان بنیاد تقویت شود؛ چرا که اگر این روحیه در بین کارمندان نباشد، در بسیاری از مسایل به مشکل خواهیم خورد.
اسمعیلی با تأکید بر ضرورت ایجاد ارتباط نسل جدید با شهدا، گفت: متاسفانه در سالهای گذشته غفلتهایی صورت گرفته و باعث ایجاد فاصله بین نسل جوان و نوجوان با نسل اول انقلاب شده است که با برنامهریزیهای صورت گرفته تلاش میکنیم فعالیتها را به سمت این قشر سوق داده و این فاصله را کاهش دهیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین افزود: فعالتر کردن مرکز فرهنگی گلزار شهدای قزوین با اجرای برنامههای روایتگری و استفاده از راویان جوان، تشکیل کلاسهای بصیرتافزایی، مهدکودک و نقاشی کودکان، مراسم خاطرهگویی شهدا، قرائت زیارت آلیاسین، ایستگاه صلواتی، ویزیت رایگان و... بهمنظور گسترش فعالیتها برای همه سنین و قشرهای مختلف، از جمله اقداماتی است که توسط بنیاد استان قزوین انجام شده است.
وی ادامه داد: چندبعدی کردن کلاسهای آموزش خانواده با استفاده از ظرفیتهای بسیج و افراد متخصص، انتقال مکان برگزاری یادوارههای ماهانه شهدا از حسینیه امامزاده حسین (ع) به سطح شهر و مشارکت با دستگاههای اجرایی و نهادها به منظور برگزاری یادواره ویژه آن ارگان، از دیگر برنامههای بنیاد قزوین است.
اسمعیلی استفاده از یادوارههای شهدا برای اهداف سیاسی را ظلم به شهدا دانست و گفت: همواره سعی کردهایم برگزاری یادوارهها را از این حالت خارج کنیم و در مسیر هدف خود که شناساندن شهدا و سبک زندگی آنان به نسل جوان است، گام برداریم.
در ادامه این جلسه، خزائی با بیان اینکه اگر با نگاه تحولی به موضوعات بپردازیم، موفق خواهیم بود، گفت: برای همین منظور باید همواره فعالیتها و برنامههای سازمانی خود را مورد بررسی قرار دهیم تا بخشهایی که نیز به تحول دارند را شناسایی کنیم.
وی بسیج را سازمان غیرنظامی توصیف کرد و افزود: بسیج یک جایگاه و مجموعه فرهنگی است که نظامی بودن بخشی از آن است، در بسیج فرهنگ رایج و تفکر حاکم ملاک عمل است، به این معنی که ممکن است شخصی عضو بسیج نباشد، اما به معنای واقعی یک بسیجی باشد.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران تمام کارکنان بنیاد را بسیجی دانست و گفت: به خاطر نوع فعالیت و جامعه هدفی که بنیاد دارد، بدون داشتن روحیه بسیجی هیچکاری پیش نخواهد رفت.
این مقام مسئول با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «فرهنگ بسیجی، فرهنگ مجاهدان گمنام است»، بیان داشت: بسیاری از شهدا دوست داشتند که گمنام باقی بمانند مانند شهید علی قاریانپور که توصیه کردند روی سنگر مزارشان به جای نام، عبارت «مشتی خاک به پیشگاه خداوند متعال» نوشته شود تا در گمنامی بماند، در حالی که آنان پیش خداوند متعال مشهور عالم و مورد توجه هستند.
خزائی بسیج را متعلق به همه دانست و افزود: هر کس به تبع توانایی و قابلیتهای خود میتواند در کیفیتبخشی و افزایش کارآیی، کمک حال بسیج باشد و بسیج نیز مسلما از نظرات و اقدامات آنان استقبال میکند.
وی با اشاره به ماندگاری بسیج پس از انقلاب اسلامی، گفت: علت این ماندگاری افرادی هستند که با نگاه الهی و معنوی، اخلاص و گمنامی پایهگذار این حرکت بودند و کسانی که در بسیج با این ویژگیها کار کنند قطعا ماندگارند و اقدامات آنان مانند خدمت به شهدا دارای برکات فراوانی خواهد بود.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران اولویت اول محیط اداری را انجام وظایف محوله دانست و ادامه داد: درست است که انس با شهدا و خدمت به منسوبین آنها، در زندگی فردی و اجتماعی ما برکت خود را خواهد داشت، اما همین قشر معظم نیز از ما انتظار انجام وظیفه دارند.
این مقام مسئول به برنامه عملیاتی بنیاد اشاره کرد و گفت: مرکز مقاومت بسیج بنیاد یک سری فعالیتهای سازمانی دارد که براساس آن انجام وظیفه میکند، اما خود را محدود به این برنامهها نمیداند و در حوزههای مختلف جهادی نیز ورود پیدا میکند.
خزائی با بیان اینکه نشاط باید در بسیج موج بزند، افزود: این نشاط، هم نشاط معنوی و هم نشاط جسمانی است، البته معتقدیم با داشتن نشاط جسمانی، نشاط معنوی نیز به تبع آن به وجود میآید که باید به مقوله ورزش کارکنان جهت افزایش نشاط جسمانی توجه جدی شود.
وی مسئولیت اصلی بسیج را حراست از اصول و دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: شهدای ما برای به دست آوردن جایگاه کنونی کشور فداکارانه جان فدا کردند و امروز وظیفه بسیجیان است که فارغ از جریانات سیاسی، نسبت به موضوعات، مواضع و سخنان آسیبزننده علیه نظام، حتی در محیط اداری حساس باشند.
این مقام مسئول به عملکرد مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و افزود: برگزاری جشنواره قرآنی و انتخاب مدیر و کارمند تراز انقلاب اسلامی با هدف ایجاد انگیزه در بین بسیجیان از جمله اقدامات این مرکز است.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با قدردانی از فعالیتهای بنیاد قزوین در برگزاری برنامههای مختلف، گفت: فعالیتهای خوبی در سطح استان قزوین بهویژه در برقراری ارتباط با نسل جوان و نوجوان در حال انجام است که اگر به درستی با شهدا پیوند بخورند و این گسست نسلی از بین برود، بسیاری از تهدیدات و آسیبهای اجتماعی کاهش خواهد یافت.
خزائی به مسئله عفاف و حجاب اشاره کرد و افزود: امروز دشمنان این نظام یک شبکهسازی جدی را روی خانوادههای منسجم و متدین در حال پیادهسازی هستند و خیلی آرام و آهسته آن را پیگیری میکنند تا به نتیجه دلخواه خود برسند.
وی با بیان اینکه کار فرهنگی یکشبه جواب نمیدهد، بیان کرد: دشمنان این را متوجه شدهاند و برنامهریزی خود را به صورت بلندمدت پیش میبرند؛ ما نیز باید اقدامات جذاب و بلندمدتی پیشبینی کنیم تا اثر خود را بگذارد و باعث جذب نسل جدید به انقلاب و شهدا شود.
در ادامه این جلسه، علی گودرزوندچگینی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید قاسم فخاریان بنیاد استان قزوین گزارشی از اقدامات این پایگاه در سال ۱۴۰۱ را ارائه کرد.
انتهای پیام/